Snoei snel en eenvoudig heg of struik

Deze VONROC 20V krachtige heggenschaar is een betrouwbaar tuingereedschap, dat je helpt bij het snoeien/knippen van onder andere heggen en struiken. Doordat de machine snoerloos is geniet je van alle bewegingsvrijheid. Je bent niet meer afhankelijk van verlengsnoeren om bijvoorbeeld ook achterin je tuin te kunnen snoeien. Het lichte gewicht van slechts 2,15 kg (zonder accu) in combinatie met de soft grip handgreep zorgen voor comfortabel werkplezier.

De snoeischaar heeft een mes lengte van 590mm, een snijlengte van 510mm en een mes opening van 18mm. 

Waarvoor is deze accu heggenschaar geschikt?

Met deze accu heggenschaar snoei jij je haag en struiken met takken tot Ø14mm. Klaar met snoeien? Berg de heggenschaar dan gemakkelijk en veilig op met de meegeleverde messen bescherm-/opbergkoker.

Veiligheid boven alles

De accu heggenschaar is beveiligd tegen onbedoeld starten en kan enkel met 2 handen worden ingeschakeld. De machine is zoals eerder beschreven snoerloos, dus het gevaar om een stroomkabel door te snijden is verleden tijd.

Onderhoud van de accu heggenschaar

  • Verwijder vastgeklemde stukken en maak de messen schoon. Smeer de messen altijd met een verzorgingsspray in voordat je de heggenschaar opbergt.
  • Let op! Schakel de heggenschaar uit en verwijder de accu voordat je onderhouds- of reinigingswerkzaamheden uitvoert. Draag handschoenen bij het reinigen van de snijmessen.

VONROC VPower 20V platform

Deze complete set wordt geleverd inclusief een 2.0Ah accu en oplader. Je kan de uitwisselbare 2.0Ah of 4.0Ah accu’s optioneel nog bijbestellen. Wanneer je de heggenschaar wilt combineren met andere machines uit het VONROC VPower 20V Platform heb je aan één 20V accu met sneloplader genoeg! Bestel bijvoorbeeld de HT501DC als losse machine, deze heggenschaar wordt geleverd zonder accu en oplader. Kies alleen wat je nodig hebt en dat voor een scherpe prijs!

Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking?

De S_HT501DC heggenschaar wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. In het pakket vind je ook een VONROC Membercard.

Inhoud:

  • 1x Heggenschaar 20V 
  • 1x 2.0Ah accu
  • 1x Oplader
  • 1x Messen bescherm-/opbergkoker
  • 1x VONROC Membercard

Meer informatie
EAN Code8717479085729
SKUS_HT501DC
Opgenomen vermogen20V
Onbelast toerental14000/min
Snijbreedte14mm
Zaaglengte510mm
Inclusief1x Heggenschaar 20V - 1x 2.0Ah accu - 1x Oplader - 1x Messen bescherm-/opbergkoker - 1x VONROC Membercard
S_HT501DC_MANUAL (1.53 MB)
© VONROC 2024