Unieke zaag voor een unieke prijs

De VONROC MS503AC is een uitstekende afkortzaag voorzien van alle belangrijke specs en features die je in een afkortzaag zoekt. Deze zaagmachine heeft veel zaagkracht in combinatie met degelijkheid en precisie. Een echte buitenkans voor deze prijs! Uniek in deze prijsklasse is dat de kapzaag is voorzien van een laser, zo zie je waar het zaagblad terechtkomt voor het zaagblad het werkstuk raakt. Dit helpt je om precies en accuraat te zagen. De laser werkt daarnaast niet op onhandige batterijen, maar gewoon op stroom.

Welke zaagklus heb jij op de planning?

Deze VONROC afkortzaag kun je gebruiken voor het maken van afkort- en verstekzaagsneden in hardhout, zachthout, spaanplaat en vezelplaat. Bijvoorbeeld voor het op maat zagen van allerhande soorten latten, plinten en balken. De zaagmachine is dus ideaal voor het maken van meubels, of om muurplinten te zagen. Dankzij de diepteregeling zaag jij je werkstukken gemakkelijk op dezelfde diepte in. Handig wanneer je een inkeping wilt maken voor een houtverbinding. Dankzij het meegeleverde 216mm 40-tands zaagblad kun je direct aan de slag. Dit zaagblad is het optimum tussen snel en netjes zagen.

Eenvoudig en snel instelbare afkortzaag

Dankzij de grote zaagcapaciteit kun je hout zagen van wel 65 x 115mm. Maak verstekzaagsneden van -45° tot +45° en schuine zaagsneden van -0° tot +45°. Ook het maken van dubbelverstekzaagsneden is mogelijk met deze verstekzaag. Daarnaast is de machine snel, eenvoudig en traploos zonder extra gereedschap in te stellen. Maar je kunt ook gebruik maken van de vooraf-ingestelde verstekhoeken op de zaagtafel. Hoeken van  0°, 15°, 22,5°, 30° en 45° kan je hiermee snel en nauwkeurig instellen. Ook het zaagblad is eenvoudig te verwisselen dankzij de asvergrendeling. 

POWER

Dankzij het hoge vermogen van 1700W en het hoge onbelaste toerental van maar liefst 4900 omwentelingen per minuut, haal jij een echte krachtpatser in huis! Jij hoeft zelf echt geen krachtpatser zoals bijvoorbeeld Arnold Schwarzenegger te zijn. De machine heeft namelijk een gewicht van 6,9kg en is daarmee lichter en compacter dan zijn grote broers, de VONROC MS501AC en MS502AC afkortzagen met trekfunctie. Verder is de zaagmachine eenvoudig te vervoeren doordat hij is voorzien van een handvat en speciale transportmodus. Je neemt de zaag dus gemakkelijk mee naar je werkplek en hij neemt minder opbergruimte in beslag in jouw schuur. Nu leg jij op bijvoorbeeld je zolder gemakkelijker een laminaatvloer.

Precies, duurzaam en accuraat

Keer op keer, plank na plank en balk na balk, steeds weer dezelfde uitstekende precisie. Jij wilt kunnen vertrouwen op je gereedschap. Dat kan met deze afkortzaag. De robuuste constructie van aluminium staat garant voor duurzaamheid en accuraatheid.

Veiligheid boven alles

De elektrische motorrem zorgt voor extra veiligheid. Bij het loslaten van de aan/uit knop staat het zaagblad snel stil. Dit is naast de aanwezige beschermkap een extra hulpmiddel om jouw veiligheid te waarborgen. De werkstukklem kan ter ondersteuning aan de linker- en rechterkant worden geplaatst. Het werkstuk ligt dus altijd goed en stevig vast. Er wordt standaard een stofzak meegeleverd, maar het is ook mogelijk om de zaag op een (bouw-)stofzuiger aan te sluiten. Dit geeft een beter zicht op je zaaglijn, minder rommel en een veiligere werkplek.

Wat zit er in de verpakking?

De VONROC MS503AC afkortzaag wordt geleverd in een bruine kartonnen doos zonder full colour opdruk. In het pakket vind je ook een VONROC Membercard.

Inhoud:

  • 1x MS503AC Afkortzaag
  • 1x  Zaagblad TCT/HW Ø 216 x 30 x 2.8/1.6 mm 40T (gemonteerd op de machine)
  • 1x Stofopvangzak
  • 1x Inbussleutel (voor verwisselen van zaagblad)
  • 2x Tafelextensies (gemonteerd op de machine)
  • 1x Werkstukklem
  • VONROC Membercard

Meer informatie
EAN Code8717479083824
SKUMS503AC
Opgenomen vermogen1700W
Max. zaagdiepte115mm
Afmetingen zaagblad216mm
Instelhoek dubbelverstekzagen-0° to +45°
Instelhoek verstekzagen-45° to +45°
Max. zaagcapaciteit65 x 115mm
Onbelast toerental4900/min
© VONROC 2024