Met gemak van as of zaagsel af

In een mum van tijd is jouw vuurkorf, houtkachel of barbecue weer vrij van as, mede dankzij het 1600W aan vermogen. Deze as stofzuiger is daarnaast ook zeer geschikt voor het opzuigen van fijn zaagsel na het klussen. Middels de blaasfunctie is het ook mogelijk om moeilijk bereikbare plekken stof, as of zaagsel vrij te maken. Al het vuil wordt opgevangen in de grote 20 liter tank.

HEPA filter

De aszuiger is voorzien van een wasbaar HEPA-filter. Hierdoor is de aszuiger niet alleen geschikt voor het schoonmaken van je openhaard of houtkachel, de aszuiger is daarnaast ook zeer geschikt voor het opzuigen van fijn zaagsel na het klussen. Dankzij dit HEPA-filter is deze stofzuiger goed bestand tegen de fijnstof die in asdeeltjes zitten. Hierdoor werk jij in een schone en gezonde omgeving.

Groot werkbereik & compacte opbergmogelijkheden

Met de 3 meter lange stroomkabel heb je een groot werkbereik. Het stroomsnoer en de accessoires kunnen snel en compact worden opgeborgen in de houder voor accessoires of in de ruime 20 liter tank, dit scheelt opbergruimte.

Goed om te weten

Laat het as eerst afkoelen tot een temperatuur van max. tot 40°C voor je het opzuigt.

Wat zit er in de milieubewuste verpakking?

Deze as stofzuiger wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk.

Inhoud:

  • 1x VONROC VC505AC aszuiger
  • 1x HEPA-filter (wasbaar)
  • 1x Slang 1.2m
  • 1x Aluminium mondstuk

Meer informatie
EAN Code8717479093397
SKUVC505AC
© VONROC 2023