Betaalmethoden

Gevonden wat je zocht? Mooi, dan volgt er nog maar één stap! Betalen, vaak het minst leuke onderdeel, maar gelukkig hanteren we bij VONROC verschillende betaalmogelijkheden. Kies daarom tijdens het afrekenen van je bestelling de door jouw gewenste betaalmethode. Welke methode je ook kiest, het is altijd veilig met VONROC.

BETAALMETHODEN

Je kunt bij VONROC op veel verschillende manieren betalen en de meest gebruikte betalingsmethoden per land zijn beschikbaar. Bij het afrekenen van je product kun je je gewenste betaalmethode kiezen. Je kan bij het plaatsen van een bestelling gebruik maken van de volgende betaalmogelijkheden:

 

iDeal

Meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Betaal door middel van je eigen bankpas.

PayPal

Betaal eenvoudig via je PayPal account. Je hoeft na het kiezen van deze methode enkel nog in te loggen middels je PayPal account.

SEPA Direct Debit

Bij betalen met creditcard kun je afrekenen met de meestgebruikte creditcards, waaronder: Visa / MasterCard / America Express.

Internationale Overboeking

Veilige overboeking van geld van jouw bank naar de onze.

 

 

Veiligheid

Het volledige bestel- en betaal proces verloopt via een versleutelde verbinding om te zorgen voor de hoogst mogelijke veiligheid. Voor onze betalingen werken we samen met Adyen, die de hoogst mogelijke veiligheidsstandaard hanteert.

 

Transactiekosten

Er worden transactiekosten in rekening gebracht voor betalingen via creditcard & PayPal. Dit wordt berekend op basis van het totale bedrag van de bestelling.
Er worden geen transactiekosten in rekening gebracht voor bestellingen die worden betaald via iDEAL en Bancontact / Mr. Cash. Bekijk hier wat er na de betaling met je bestelling gebeurt.

© VONROC 2020