Dé set voor al je bewateringsklussen

Deze VONROC spuitpistool set is ideaal voor alle bewateringsklussen in je tuin! De meegeleverde broeskop heeft namelijk 8 verschillende sproeipatronen en de spuitpistool heeft ook een variabel instelbare straal, zo bepaal jij zelf de meest geschikte straal die past bij de klus. De rubberen soft grip handgreep van beide sproeipistolen zorgt voor een comfortabele handligging zodat het water geven van planten, het schoonspuiten van muren, het wassen van de auto en nog veel meer klussen met een tuinslang een stuk gemakkelijker en comfortabeler worden. Ook zeer geschikt voor watergevechten!

Complete starter set

Hoe fijn is dat? Na levering kun jij direct aan de slag! De set bevat namelijk niet alleen een broeskop en een spuitstuk, je krijgt ook nog eens 2 slangkoppelingen en een kraanaansluiting welke geschikt is voor 2 verschillende maten.

Broespistool/Multi spray: Geschikt voor een grote variatie aan water- en reinigingstaken dankzij de 8 instelbare standen. Denk aan stralen variërend van een zachte mist tot een harde jet straal. Het broespistool is voorzien van een vergrendelbare trigger zodat je moeiteloos voor langere tijd kunt sproeien.

Spuitstuk: Door de spuitkop te verdraaien kan de waterstraal gemakkelijk aangepast worden van een brede vernevelde straal tot een krachtige jet straal. Erg handig voor diverse klussen zoals het besproeien van de tuin en het afspoelen van zeepresten van bijvoorbeeld je auto.

Slangkoppelingen: De set bevat 1 slangkoppeling zonder waterstop en 1 slangkoppeling met waterstop. De waterstop zorgt ervoor dat wanneer je bijvoorbeeld van spuitstuk wisselt of het spuitstuk van de slang haalt, het water stopt. De slangkoppelingen zijn geschikt voor montage aan een ½” en 5/8” slang. Dankzij het snelkoppeling systeem kan het met 1 klik op bijvoorbeeld de sproeikop of de kraan aansluiting worden gemonteerd.

Kraanaansluiting: De kraanaansluiting is voorzien van een ¾” binnen schroefdraad en een ¾” naar ½” verloopring. Daardoor is deze geschikt voor aansluitingen en kranen met zowel een ½” als een ¾” buiten schroefdraad.

Handig om te weten

De koppelingen en spuitpistolen zijn uitwisselbaar met alle andere bekende merken welke voorzien zijn van een snelkoppeling systeem.

Wat zit er in de milieubewuste verpakking?

De SH501XX wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. In het pakket vind je ook een VONROC Membercard.

Inhoud:

  • 1x Broespistool, Multi spray met 8 verschillende sproeipatronen
  • 1x Spuitpistool
  • 1x Kraanaansluiting ¾” binnendraad
  • 1x Slangkoppeling met waterstop
  • 1x Slangkoppeling zonder waterstop

Meer informatie
EAN Code8717479087549
SKUSH501XX
SH501XX_MANUAL (661.01 kB)
© VONROC 2024