Kom werken bij VONROC

WE ARE GROWING!

 

OVER VONROC

VONROC is een jong en één van de snelst groeiende E-Commerce bedrijven in Nederland. VONROC levert middels een Direct to Consumer (D2C) model, producten voor de doe-het-zelver en voor de tuinliefhebber. In 2017 opgericht en inmiddels actief in 10 landen in Europa. We werken met 9 nationaliteiten vanuit onze kantoren in Zwolle en Shanghai. Onze ambitie is groot, we starten in 2021 in 5 nieuwe landen en we willen tientallen nieuwe producten op de markt brengen waar mensen helemaal blij van worden. Dit alles willen we doen op slimme innovatieve manieren waarbij data-analyse en ICT een superbelangrijke rol speelt.

Onze slogan is “Build Your Future” en dat vind je niet alleen terug in onze producten, maar eigenlijk in alles wat we doen; de manier waarop we verpakken, hoe we met retouren en garanties omgaan en via onze eigen stichting: ROC YOUR PLANET FOUNDATION. ROC YOUR PLANET ondersteunt projecten op het gebied van milieu in alle landen waar wij actief zijn.

“Build Your Future” staat ook voor ons team en jouw toekomst. Iedereen is onderdeel van het team en samen zorg je voor het succes en iedereen deelt mee in dit succes, maar ook zeker in het plezier dat we samen hebben. Wij praten niet over elkaar, maar met elkaar. Hierdoor groei je als team én als persoon.

Wij zijn op zoek naar talent die dit geweldige avontuur verder met ons willen vormgeven. Ben jij klaar om de volgende stap in jouw carrière te nemen? Reageer dan direct!

 

 

VACATURES

Account/Marketplace Management

- Accountmanager Duitsland

 

Customer Service 

- Customer Service Medewerker

 

IT & Development 

- Magento Developer

 

Staat er momenteel geen vacature open?
Je kunt altijd een open sollicitatie sturen! Stuur dan je CV en persoonlijke motivatiebrief naar: l.stuurman@vonroc.com