WE ARE GROWING!

 

OVER VONROC

VONROC is een van de snelst groeiende E-Commerce bedrijven van Nederland en was een van de eerste in de sector die koos voor een Direct to Consumer benadering. Op een disruptieve manier levert VONROC internationaal aantrekkelijke en betaalbare producten voor de doe-het-zelver, huis- en tuinliefhebber. Sinds de oprichting van VONROC in 2017, zijn de verkopen al snel uitgebreid van Nederland tot inmiddels meer dan 15 landen wereldwijd. Vanuit onze kantoren in Zwolle en Shanghai werkt VONROC samen met meer dan 14 verschillende nationaliteiten. De ambitie is groot en onlangs is men genomineerd voor de CrossBorder E-Commerce Top 30.

Onze slogan is “Build Your Future” en dat vind je niet alleen terug in onze producten, maar eigenlijk in alles wat we doen; de manier waarop we verpakken, hoe we met retouren en garanties omgaan en via onze eigen stichting: ROC YOUR PLANET. Roc Your Planet ondersteunt projecten op het gebied van milieu in alle landen waar wij actief zijn.

“Build Your Future” staat ook voor ons team en jouw toekomst. Iedereen is onderdeel van het team en samen zorgen we voor het succes en iedereen deelt mee in dit succes, maar ook zeker in het plezier dat we samen hebben.

 

Wij zijn op zoek naar talent die dit geweldige avontuur verder met ons willen vormgeven. Ben jij klaar om de volgende stap in jouw carrière te nemen? Reageer dan direct!

 

Webstore team

- Vacature Online Marketeer

 

Customer Service

- Customer Service Sweden and Denmark

 

Staat er momenteel geen vacature open?
Je kunt altijd een open sollicitatie sturen! Stuur dan je CV en persoonlijke motivatiebrief naar: hrm@vonroc.com

"Acquisitie naar aanleiding van de openstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld’’.

 

© VONROC 2023