Come on, let’s ROC together!

Duurzaam en verantwoord ondernemen is één van onze belangrijkste drijfveren. In deze nieuwe functie als compliance, contract & sustainability (CCS) manager zorg je ervoor dat onze bedrijfsvoering en contracten voldoen aan de geldende internationale wetgeving, duurzaamheids- en compliance criteria. Je bent een sterke communicator die in contact komt met veel interne en externe stakeholders. Hierbij ben je in staat om de organisatie mee te nemen in de steeds veranderde regelgeving. Tot slot ben je bereid om deze nieuwe functie verder door te ontwikkelen binnen de organisatie.

 

Hoe ziet jouw functie eruit?

Als CCS manager zorg je ervoor dat ons productaanbod voldoet aan de wet- en regelgeving in het afzetgebied. Daarnaast is het sociale aspect in deze functie een belangrijk onderdeel. Dit bestaat uit het beoordelen, monitoren en verbeteren van de prestaties van de fabrieken. Tot slot vervul je een actieve rol binnen de onderneming op het gebied van duurzaamheid die aansluiten bij de lange termijn doelstellingen van zowel onze merken als de markt.

 

Wat ga jij doen?

- Adviseren productmanagement, purchase en quality over relevante productcertificering, labelling van producten, verpakking en manual ontwikkeling inclusief het zorgdragen voor de uitvoering hiervan.
- Adviseren en controleren van verkoopteams en directie op het gebied compliance en contracten met internationale retailers.
- Adviseren van de organisatie op gebied van duurzaamheid en compliance inclusief planontwikkeling en implementatie.
- Het beoordelen van bestaande en nieuwe (concept)regelgeving.

 

Dit verwachten wij van jou:

- Afgeronde HBO opleiding bijvoorbeeld bedrijfskunde of aantoonbaar HBO niveau door opgedane werkervering, (aanvullende)opleiding binnen duurzaamheid is een pré.
- Minimaal 3 jaar werkervaring in een B2B en D2C omgeving.
- Een goede beheersing van de Engelse taal in zowel mondeling als schriftelijk omdat je werkt in een internationale omgeving.
- Kunnen aanpassen aan de veranderende regelgeving en bereid zijn om de rol verder door te ontwikkelen binnen de organisatie. 

 

Because you ROC:

- Een goed salaris, afhankelijk van jouw ervaring en skills;
- Aandacht voor jouw ontwikkeling, ambitie en groei;
- Een gezellige informele werkomgeving met de leukste collega’s en een dag thuiswerken is ook geen probleem;
- Iedere dag wordt er een verse & gezonde lunch verzorgd en de vrijdagmiddag sluiten we af met een borrel in ons eigen ROC Café;
- Mogelijkheid om verder door en mee te groeien binnen ons snel groeiend bedrijf.

 

VONROC

VONROC is één van de snelst groeiende E-Commerce bedrijven van Nederland en één van de eerste in de sector die internationaal voor een Direct to Consumer (D2C) benadering kiest. VONROC levert aantrekkelijke en betaalbare producten voor de doe-het-zelver, huis- en tuinliefhebber via de eigen webstores en vele Europese Marketplaces.

Ben jij klaar om de volgende stap in jouw carrière te nemen? Reageer dan direct!

Stuur je CV en persoonlijke motivatiebrief naar: hrm@vonroc.com

© VONROC 2024