Are you our new intern at customer service?

 

Customer Service Medewerker – Stage

(Met uitzicht op een (bij)baan)

 

Word jij onze nieuwe Customer Service medewerker?

Ben jij nauwkeurig, klantgericht en thuis in de digitale wereld? Dan ben jij misschien onze nieuwe stagiair op de afdeling Customer Service.

 

Over VONROC:

VONROC is een jong en één van de snelst groeiende E-Commerce bedrijven in Nederland. VONROC levert middels een Direct to Consumer (D2C) model, producten voor de doe-het-zelver en voor de tuinliefhebber. In 2017 opgericht en inmiddels actief in 10 landen in Europa. We werken met 9 nationaliteiten vanuit onze kantoren in Zwolle en Shanghai. Onze ambitie is groot, we starten in 2021 in 5 nieuwe landen en we willen tientallen nieuwe producten op de markt brengen. Wij verkopen via onze eigen website; VONROC.com en via Marketplaces als BOL.com, Amazon, eBay en ManoMano.

Onze slogan is “Build Your Future” en dat vind je niet alleen terug in onze producten, maar eigenlijk in alles wat we doen; de manier waarop we verpakken, hoe we met retouren omgaan en natuurlijk via onze eigen stichting: RocYourPlanet. RocYourPlanet ondersteunt projecten op het gebied van milieu in de landen waar wij actief zijn.

“Build Your Future” staat ook voor jouw toekomst. Samen met het team zorg je voor het succes en iedereen deelt ook mee in dit succes. Wij praten

 

Wat ga jij doen?

Samen met het Customer Service Team ben jij verantwoordelijk voor het succes op de Europese markten.

Veelvoorkomende werkzaamheden hierbij zijn:

- Klantvragen adequaat én klantvriendelijk oplossen via mail, chat, telefoon en social media;

- Proactief inspelen op reviews;

- Signaleren van veelvoorkomende vragen/problemen en hier samen met de accountmanagers actief op inspelen;

- Up-to-date houden en optimaliseren van content en productaanbod bij diverse platforms en websites.

 

De bovengenoemde werkzaamheden zijn slechts een indicatie, het belangrijkst is dat de klantervaring voorop staat. Als de klant om wat voor reden dan ook een negatieve ervaring heeft gehad, dan is het jouw taak om uit te zoeken wat er verkeerd is gegaan, hoe dit kan worden opgelost en hoe deze negatieve ervaring van de klant, kan worden omgezet naar een positieve ervaring. Het doel is dat elke klant een VONROC-ambassadeur wordt.

De bovengenoemde werkzaamheden zijn slechts een indicatie, het belangrijkst is dat de klantervaring voorop staat. Als de klant om wat voor reden dan ook een negatieve ervaring heeft gehad, dan is het jouw taak om uit te zoeken wat er verkeerd is gegaan, hoe dit kan worden opgelost en hoe deze negatieve ervaring van de klant, kan worden omgezet naar een positieve ervaring.

Het doel is dat elke klant een VONROC-ambassadeur wordt.

 

Wat verwachten we van jou?

Wij geloven heel erg in het talent en de kracht van de mensen zelf en hebben een vrijwel zelfsturende organisatie. Dit uit zich in veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en ownership voor de individuele medewerker.

- Affiniteit met E-Commerce en online verkoop

- Teamplayer

- Verantwoordelijkheid

- Nauwkeurig werken

- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

 

Wat bieden we jou?

Uitdagend werk in een informele sfeer met kans om veel te leren en jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Daarnaast hebben wij dagelijks een lekkere lunch en een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

- Thuiswerkmogelijkheden

- Stagevergoeding

- Personeelskorting

- Kans op een (bij)baan na jouw stage!

 

Ben jij klaar om de volgende stap in jouw carrière te nemen? Reageer dan direct!

Stuur je CV en persoonlijke motivatiebrief naar: l.stuurman@vonroc.com

© VONROC 2021