Elektrische heater - elektrische kachel 2000W - met 3 standen

Je bespaart:
€ 52,95 incl. btw
Nog 10+ op voorraad

Aangename temperaturen in herfst en winter

Klussen of hobbyen tijdens de koudste maanden van het jaar, maar geen verwarming in je schuur, werkplaats of garage? Met deze VONROC straalkachel werk jij ook tijdens koude dagen in zeer aangename temperaturen aan jouw project of klus. De elektrische heater is daarnaast zeer geschikt voor het verwarmen van bijvoorbeeld je caravan, camper of voortent bij frisse zomeravonden. Dankzij de traploze temperatuurregeling stel je zelf gemakkelijk de gewenste temperatuur in. De elektrische verwarming is geschikt voor het verwarmen van binnenruimtes tot 20 m2.

Juist verkoeling nodig?

Geen probleem, naast de 2 verwarmingsstanden heeft de heater ook een stand voor ventilatie. De straalkachel is dus niet alleen geschikt voor het verwarmen van ruimten, maar kan dankzij de ventilatiestand ook gebruikt worden om warmte uit bijvoorbeeld je caravan, camper of voortent te verdrijven. Zo kun je dus ook in de zomer aangenaam vertoeven op bijvoorbeeld de camping of in je werkplaats.

Neem ‘m overal mee naartoe

De elektrische kachel van VONROC heeft een zeer compact design en is licht van gewicht. Dit in combinatie met het handvat maken hem gemakkelijk vervoerbaar.

Wat zit er in de milieubewuste verpakking?

De EH501AC straalkachel wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. In het pakket vind je ook een VONROC Membercard.

Inhoud:

  • 1x EH501AC Elektrische kachel 2000W
  • 1x VONROC Membercard

Meer informatie
EAN Code8717479083374
SKUEH501AC
Inclusief1x Electrische kachel 2000W - 1x VONROC Membercard
Opgenomen vermogen2000W
Aansluitspanning220-240 V
© VONROC 2022