Hallo,
Stel hier je vraag.

Frequently asked questions

Hoe retourneer ik mijn pakket?

Toch niet helemaal blij met je aankoop? Binnen 14 dagen na ontvangst van je product kun je jouw bestelling retour melden via het retourformulier. Volg vervolgens de stappen zoals benoemd in onderstaande procedure. Na het aanmelden heb je vervolgens nog eens 14 dagen de tijd om je product terug te sturen. 

Let op: Producten die worden geretourneerd moeten ongebruikt zijn en worden teruggestuurd in de originele, intacte verpakking. Indien dit niet het geval is kan een retour niet door ons worden verwerkt.

Oftewel: maak de doos voorzichtig open, bekijk het product zoals je dit in de winkel doet, zet het product aan maar ga er vervolgens niet mee werken of klussen.

Is je machine defect? Neem dan eerst contact op met de klantenservice, dan helpen wij je verder.

 

RETOURPROCEDURE  

Volg onderstaande stappen om snel en gemakkelijk je item(s) te retourneren:

Stap 1: Stop de artikelen die je wilt retourneren ongebruikt en compleet in de originele en intacte verpakking.

Stap 2: Gebruik het retourformulier om aan te vinken welk(e) artikel(en) je retourneert en voeg het retourformulier bij je bestelling. 

Stap 3: Stuur het ingevulde retourformulier op naar de klantenservice: service@vonroc.com. Een van onze medewerkers stuurt je vervolgens een retourlabel toe.

Stap 4: Plak het retourlabel op de verpakking en breng de retourzending naar de dichtstbijzijnde DPD-parcelshop. Bewaar het bewijs van verzenden tot wij de ontvangst bevestigd hebben.

Stap 5: Zodra de retourzending is ontvangen en verwerkt in ons magazijn ontvang je de terugbetaling automatisch binnen 2 tot 4 werkdagen op je rekening. Mocht je nog vragen hebben over het retourproces, aarzel niet om contact met ons op te nemen via service@vonroc.com of 038 422 00 40. We helpen je graag verder! 

Wanneer krijg ik het aankoopbedrag teruggestort na retourneren?

Heb je je pakket binnen 14 dagen geretourneerd volgens het stappenplan?

Binnen enkele dagen na ontvangst van het pakket storten wij het aankoopbedrag terug op je rekening.

Let op:  Betreft het een machine met een defect waarop garantie geldt? Neem dan voordat je je pakket retourneert contact op met de klantenservice via service@vonroc.com.

Mijn pakket is niet geleverd, wat nu?

Per mail heb je de track en trace code ontvangen van jouw pakket. Het kan voorkomen dat de verzending bij onze pakketdienst DPD in sommige gevallen vertraging oploopt. Blijf de link goed in de gaten houden voor nieuwe leverinformatie. 

Klopt er iets niet in de track en trace, of heb je om een andere reden het pakket niet ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice. Wij zoeken voor je uit wat er is misgegaan en zorgen voor een oplossing. 

De klantenservice is op de volgende manieren bereikbaar: 

Telefonisch: 038-4220040 op werkdagen tussen 9:00 en 16:00  

Chat op de website: Bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 16:00 

WhatsApp: Bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 16:00 

E-mail: Stuur een bericht naar service@vonroc.com óf vul het contactformulier in. 

Mijn artikel is defect, wat kan ik doen?

Ondanks dat wij onze producten met uiterste zorg produceren kan er altijd iets misgaan, maar ook dan helpen wij je natuurlijk graag.

Over jouw aankoop is altijd de wettelijke garantie van twee jaar voor machines en zes maanden voor niet slijtage accessoires, accu’s en laders van kracht op materiaal en fabricagefouten. In het kort komt het erop neer dat je machine bij normaal gebruik niet stuk mag gaan binnen twee jaar. Indien het product toch fouten bevat of wij een fout hebben gemaakt, zullen wij zorgen voor vervanging.

Pas op dat je de garantie niet verspeelt door onjuist gebruik en onderhoud. Ook vervalt de garantie als het product door de klant zelf is geopend. Let op, wel eerst lezen dan pas gebruiken! Wij verwachten van onze klanten dat ze de handleiding goed lezen voor gebruik en de gebruiksinstructies opvolgen.

Bij defecten en vragen over garantie verzoeken wij jou contact op te nemen met onze klantenservice via service@vonroc.com of 038 422 00 40.

Waar is mijn pakket?

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een e-mail welke de bestelling bevestigt. Zodra het pakketje aan de leverancier is overgedragen ontvang je een e-mail met hierin de link naar de track & tracé pagina waar je de voortgang van jouw pakket kunt volgen. 

Je pakket wordt doorgaans binnen 1 à 2 dagen na het plaatsen van je bestelling meegegeven aan de pakketdienst en de daaropvolgende verstuurd naar het afleveradres.

Als je niet thuis bent, wordt het pakket bij de buren bezorgd of de bezorger probeert het de volgende dag opnieuw.

Heb je geen track & tracé link ontvangen? Controleer dan eerst je spambox, misschien is de e-mail hier terechtgekomen. Is dit niet het geval of heb je andere vragen omtrent de bezorging van je pakket? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op via service@vonroc.com. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Bekijk onderstaand de meest gestelde vragen per categorie

© VONROC 2023