GARANTIE


Ondanks dat wij onze producten met uiterste zorg produceren kan er altijd iets misgaan, maar ook dan helpen wij je natuurlijk graag.

Over jouw aankoop is altijd de wettelijke garantie van twee jaar voor machines en zes maanden voor niet slijtage accessoires, accu’s en laders van kracht op materiaal en fabricagefouten. In het kort komt het erop neer dat je machine bij normaal gebruik niet stuk mag gaan binnen twee jaar. Indien het product toch fouten bevat of wij een fout hebben gemaakt, zullen wij zorgen voor vervanging.

Pas op dat je de garantie niet verspeelt door onjuist gebruik en onderhoud. Ook vervalt de garantie als het product door de klant zelf is geopend. Let op, wel eerst lezen dan pas gebruiken! Wij verwachten van onze klanten dat ze de handleiding goed lezen voor gebruik en de gebruiksinstructies opvolgen.

Bij vragen over garantie verzoeken wij jou altijd eerst contact op te nemen met onze klantenservice want vaak kunnen wij met enkele aanwijzingen direct helpen en het probleem oplossen. Mocht het toch niet mogelijk zijn om het probleem op te lossen dan sturen wij, met het oog op het milieu en CO2 belasting, in vrijwel alle gevallen direct een nieuw product zonder het oude product retour te vragen.

Wij vragen slechts sporadisch, willekeurig of bij twijfel, de producten terug te sturen voor inspectie. Betreft het inderdaad een garantiegeval dan sturen we jou een nieuw product en zijn alle verzend - en retourkosten natuurlijk voor onze rekening.

Mocht je nog vragen hebben over garantie, aarzel niet om contact op te nemen met onze serviceafdeling via service@vonroc.com of +31(0)38-4220040.

© VONROC 2023