De perfecte VPower 20V starter set

De perfecte VPower 20V starter set van VONROC. Deze complete starter set bevat niet één, maar twee machines! En dat allemaal voor een zeer scherpe prijs. Na levering ga jij direct aan de slag met je klus, je bent namelijk in één klap voorzien van kwalitatief goed gereedschap. Deze combinatie set wordt geleverd met een 20V accu klopboormachine, een 20V accu slagschroevendraaier, een 20V led-werklamp, twee 2.0Ah accu’s en een sneloplader. Daarbij wordt de complete set geleverd in een handige gereedschapstas.

De meegeleverde 20V accu’s van 2.0Ah passen op al het gereedschap uit het VONROC VPower 20V platform. Dankzij de handige batterijstatus indicator weet je altijd hoe het met de batterijduur gesteld is. De Lithium-Ion technologie geeft de accu een langere levensduur en voorkomt het zogenoemde “memory-effect”. Je uitwisselbare accu is dus altijd klaar voor gebruik! Dankzij de meegeleverde sneloplader is jouw 2.0Ah accu binnen 60 minuten weer klaar voor gebruik.

  • De 20V accu klop boormachine is geschikt voor: boren in hout en metaal, boren in metselwerk, tegels en baksteen, schroeven in diverse materialen, ophangen van wanddecoratie, bevestigen van regelwerk en plinten, plaatsen van gipsplaten, plafondplaten en stucplaten, installeren van lampen en rekken aan plafond of muur, maar ook voor het bouwen van een terrasoverkapping of meubels.
  • De 20V slagschroevendraaier is geschikt voor: het verwerken van grote schroefdiameters, lange schroeven en houtdraadbouten. Denk aan verschillende schroefwerkzaamheden in hout of metaal en het maken van houten constructies. Maar ook bij het bouwen van onder andere: wanden, metal stud wanden, carports, schuttingen, pergola’s en overkappingen is de slagschroevendraaier het perfecte gereedschap.
  • De 20V werklamp is geschikt voor: tijdens het klussen in de kruipruimte, op zolder, in de kelder of in de garage. Daarnaast is deze LED werklamp super handig om in het donker een autolampje te verwisselen of de vloeistoffen van jouw auto bij te vullen.
  • De gereedschapstas heeft een aantal belangrijke voordelen: handige schouderband voor een prettig draagcomfort. Stevige bodem, wat doorzakken van de tas voorkomt en heeft een draagvermogen van max. 25kg. Voorzien van handige compartimenten aan de binnenzijde voor het opbergen van je accessoires kleine(re) gereedschappen.

Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking?

De krachtige VONROC S7_TB501XX gereedschap set wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk.

Inhoud:

  • 1x VONROC VPower 20V Accu klopboormachine – CD505DC
  • 1x VONROC VPower 20V Slagschroevendraaier – CD509DC
  • 1x VONROC VPower 20V Led-werkverlichting – WL501DC
  • 2x VONROC VPower 20V Accu 2.0Ah – CD801AA
  • 1x VONROC VPower 20V Oplader – CD802AA
  • 1x VONROC Gereedschapstas – TB501XX

Meer informatie
EAN Code8717479099221
SKUS7_TB501XX