Haakse Slijper 20V - 115mm | Excl. accu en sneloplader

Adviesprijs:
€ 42,95
U bespaart:
€ 32,95 incl. btw
Nog 10+ op voorraad

Nooit meer de draad kwijt met de draadloze Slijper van VONROC!

Deze accu haakse slijper van 20V heeft een schijfdiameter van 115mm. Dankzij de kleinere schijfdiameter is de machine in verhouding licht van gewicht en gemakkelijk hanteerbaar. Gebruik de slijptol voor het afbramen van metaal, het verwijderen van roest of het doorslijpen van wandtegels. Ook voor het afkorten van leidingen is deze slijper zeer geschikt!

VONROC VPower 20V Platform – Welk type accu kies jij voor je haakse slijper?

Omdat deze slijptol onderdeel is van het VPower 20V Platform wordt de machine zonder accu en oplader verkocht. Je kan de uitwisselbare 2.0Ah of 4.0Ah accu optioneel bijbestellen. Wanneer je de haakse slijper wilt combineren met een andere machine uit het VONROC VPower 20V Platform heb je aan 1 accu en sneloplader genoeg! Kies alleen wat je nodig hebt en dat voor een scherpe prijs!

Werk veilig en gericht met de juiste slijpaccessoires

Aan de veiligheid is gedacht want deze slijpmachine heeft een beschermkap dat zonder gereedschap is te verstellen. Vonken zullen jou daardoor niet raken. Daarnaast kan je door de asblokkering eenvoudig slijpschijven verwisselen. De verstelbare zijhandgreep is op 3 posities te monteren (links/rechts/boven) en door softgrip heb je altijd optimale controle over de slijptol. Dankzij de herstartbeveiliging en de veiligheidsschakelaar voorkom je ongewenste inschakelingen. Slijpschijven met een diameter van 115mm zullen vrijwel altijd passen. Kies voor een diamantschijven set wanneer je stenen of tegels wilt gaan doorslijpen. Gebruik de lamellenschijven set bij het afschuren van diverse materialen en het afbramen van lasnaden. De doorslijpschijven set is ideaal voor het doorslijpen van metalen leidingen.

Wat zit er in de milieubewuste verpakking?

De AG501DC accu haakse slijper wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. In het pakket vind je ook een handige herbruikbare toolbag om het gereedschap in te bewaren en een VONROC Membercard.

Inhoud:

• 1x AG501DC Haakse Slijper (LET OP: VPower Accu en oplader niet inbegrepen)
• 1x Zijhandgreep
• 1x Spansleutel
• VONROC Toolbag
• VONROC Membercard

Meer informatie
EAN Code 8717479072156
Opgenomen vermogen 20V
Aansluitspanning 20V
Onbelast toerental 8000 rpm
Spindel M14
Doorsnede slijpschijf 115mm
Inclusief 1x Haakse slijper, 1x Zijhandgreep, 1x Spansleutel, VONROC Toolbag, VONROC Membercard

© VONROC 2021