Haakse slijper 650W - 125mm | Incl. accessoires en opbergtas

Adviesprijs:
€ 53,95
Je bespaart:
€ 35,95 incl. btw
Nog 10+ op voorraad

Compacte haakse slijper 650W - 125mm, licht en makkelijk in gebruik!

Deze krachtige en compacte haakse slijper heeft een vermogen van 650 Watt en is geschikt voor slijpschijven met een diameter van 125mm. Door zijn compacte formaat en lichte gewicht (1.69 kg) is deze slijpmachine uitermate geschikt voor het slijpen van materialen op moeilijk te bereiken plekken. Denk bijvoorbeeld aan het afbramen van lasnaden, het verwijderen van roest en het doorslijpen van leidingen en schroeven.

De belangrijkste kenmerken van deze haakse slijpmachine

Naast de geslepen prijs van deze slijptol is het een ideaal gereedschap voor kluswerkzaamheden in- en rondom het huis. Een kleine, praktische slijper die doet wat hij moet doen. Aan de veiligheid is gedacht, want deze slijptol heeft een beschermkap die je met een schroef kunt verstellen zodat vonken jou niet zullen raken. Daarnaast kan je door de asblokkering en de bijgeleverde spansleutel snel en eenvoudig slijpschijven verwisselen. Dankzij de verstelbare zijhandgreep die op 2 posities is te monteren kan de haakse slijper gebruikt worden door zowel links- als rechtshandigen.

Diamantschijf, afbraamschijf of een lamellenschijf?

De slijpmachine is voorzien van een M14 spindel. Hierdoor zullen slijpschijven met een diameter van 125mm vrijwel altijd op deze haakse slijper passen. Kies voor diamantschijven wanneer je stenen of tegels wilt gaan doorslijpen. Gebruik lamellenschijven bij het afschuren van diverse materialen en het afbramen van lasnaden. Doorslijpschijven zijn ideaal voor het doorslijpen van metaal.

Wat zit er in de milieubewuste verpakking?

De AG502AC haakse slijper wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. In het pakket vind je ook een handige herbruikbare toolbag om het gereedschap in te bewaren en een VONROC Membercard.

Inhoud:

• 1x AG502AC Haakse slijper – 125mm
• 1x Zijhandgreep voor een optimaal gebruikersgemak
• 1x Spansleutel zodat je slijpschijven gemakkelijk kunt verwisselen 
• VONROC Toolbag
• VONROC Membercard

Meer informatie
EAN Code 8717479072002
SKU AG502AC
Opgenomen vermogen 650W
Aansluitspanning 220-240 V~
Frequentie 50 Hz
Onbelast toerental 12000/min
Spindel M14
Doorsnede slijpschijf 125mm
Inclusief 1x Zijhandgreep, 1x Spansleutel, 1x Toolbag, 1x Membercard

© VONROC 2021