Handpalmschuurmachine 130W | Incl. Stofopvangbox en 6 schuurpapier

Adviesprijs:
€ 39,95
U bespaart:
€ 25,95 incl. btw
Nog 10+ op voorraad

Hoeken en lastige bereikbare plekken schuren? Met deze handpalmschuurmachine draai je je hand hier niet voor om

Multifunctionele schuurmachine te gebruiken voor bijna elke schuurklus in en om het huis! Dankzij de puntvormige schuurzool kun je overal schuren, zelfs op lastige plekken. Het schuren van hout, kunststof en metaal, op moeilijk bereikbare en kleinere oppervlakken is voor deze handpalmschuurmachine dan ook geen probleem. Handig als je bijvoorbeeld kozijnen, traptreden of plinten wilt schuren. Ook bij het verwijderen van oude verflagen heb je veel lol van deze machine. Deze schuurmuis heeft verrassend veel ‘power’; dankzij het hoge toerental en aantal schuurbewegingen per minuut neemt hij snel veel materiaal weg.

Comfortabel, zuinig én stofarm schuren

De deltaschuurmachine ligt gemakkelijk in de hand en is door zijn compacte en lichtgewicht ontwerp makkelijk met één hand te gebruiken. De aan/uit schakelaar is zo geplaatst dat deze makkelijk te bedienen is maar niet per ongeluk in/of uitschakelt. Ook hoef je deze niet constant ingedrukt te houden, zodat je langdurig comfortabel kunt werken. Het voorste, driehoekige gedeelte van het schuurpapier is draaibaar, waardoor je het schuurpapier langer kunt blijven gebruiken. Het voorste puntje slijt immers vaak het snelst. Dankzij de klittenbandbevestiging is het schuurpapier snel te vervangen. De VONROC PS501AC wordt geleverd met een stofzuigaansluiting en stofopvangbox. Kies steeds het juiste schuurpapier voor jouw klus. Begin eerst met grof schuurpapier en werk steeds toe naar fijner schuurpapier. Om meteen te kunnen beginnen worden 6 stuks schuurpapier meegeleverd.

Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking?

De palm schuurmachine PS5012AC wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. In het pakket vind je ook een handige herbruikbare toolbag om het gereedschap in te bewaren en een VONROC Membercard.

  • 1x Palm Schuurmachine 
  • 1x Stofopvangbox
  • 6x Schuurpapier 150x150x100mm: 2 x korrel 80, 2x korrel 120 en 2x korrel 240
  • VONROC Toolbag
  • VONROC Membercard

 

Meer informatie
EAN Code 8717479078240
Doorsnede schuurschijf 150 x 150 x 100 mm
Inclusief 1x Palm Schuurmachine, 1x Stofopvangbox, 6x Schuurpapier (150x150x100mm), VONROC Toolbag, VONROC Membercard
Aansluitspanning 230V
Onbelast toerental 14000/min
Opgenomen vermogen 130W

© VONROC 2020