Lijmpistool 70W - 11,2mm | Anti-druip functie – Incl. 8 lijmsticks

Adviesprijs:
€ 16,95
U bespaart:
€ 12,95 incl. btw
Nog 10+ op voorraad

Multifunctioneel lijmpistool voor Crea Bea's en Handige Harries

Dit lijmpistool is superhandig voor al jouw creatieve hobbyklussen zoals scrapbooking, en het maken van decoraties, maar je kunt hem ook goed gebruiken bij lichte doe-het-zelf-klussen in- en rond het huis zoals het lijmen van keramiek, hout, kunststof, glas, vloerbedekking, leer, metaal en zelfs elektronica. Eigenlijk kun je hiermee vrijwel alles lijmen!

Makkelijk lijm doseren zonder geknoei

Nooit meer te veel of te weinig lijm smeren en dus vooral niet meer knoeien!  Dit lijmpistool is voorzien van een anti-druipfunctie. Als je de knop loslaat houdt de lijm ook echt op met stromen. Met dit lijmpistool verdeel je de lijm dus perfect over het te lijmen oppervlak.

Deze glue gun van VONROC heeft een hoog vermogen van 70W en is daardoor al binnen 3-5 minuten opgewarmd. De dosering is mechanisch regelbaar, waardoor je heel precies en gericht kunt werken. De trekker vraagt niet veel kracht waardoor het pistool super makkelijk is om te gebruiken. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat dat het lijmpistool lekker en comfortabel in de hand ligt. Verder heeft het pistool een hoge capaciteit lijmafgifte van 8-12 gram per minuut. Hierdoor kun je dus lekker snel doorwerken.

Ga direct aan de slag wanneer je lijmpistool is geleverd. Het lijmpistool wordt namelijk geleverd inclusief 8 lijmpatronen. Ben je sneller door je lijmsticks heen dan verwacht? Geen probleem, de lijmpatronen zijn gemakkelijk bij te bestellen. Bestel zelf de set inclusief 12 lijmpatronen of de set inclusief 60 lijmpatronen.

Veilig ontwerp

Door het slimme ontwerp van de behuizing wordt voorkomen dat de warme behuizingsdelen de tafel raken. Daarnaast is dit lijmpistool voorzien van een handige neerzetbeugel en een stabiel voetstuk zodat je het lijmpistool veilig en stabiel kunt neerzetten. Ook het geïsoleerde mondstuk draagt bij aan de veiligheid.

Gebruik dit lijmpistool voor de volgende werkzaamheden

  • Het verlijmen van houten meubels
  • Losgeraakte tapijtprofielen lijmen
  • Kleine spiegels kunnen moeiteloos worden bevestigd in de badkamer
  • Het repareren van sierpotten en afgebroken porseleindelen
  • Rubberafdichtingen bij deuren kun je met het lijmpistool snel en eenvoudig monteren

Wat zit er in de milieubewuste verpakking?

De GG501AC wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. In het pakket vind je ook een handige herbruikbare toolbag om het gereedschap in te bewaren en een VONROC Membercard.

Inhoud:

  • 1x Lijmpistool GG501AC 70W ⌀11,2mm
  • 8x Lijmpatronen ⌀11,2mmx100mm.
  • 1x VONROC Toolbag
  • 1x VONROC Membercard
Meer informatie
EAN Code 8717479081462
Aansluitspanning 70W
Inclusief 1x Lijmpistool 70W - 8x Lijmpatronen ⌀11,2mmx100mm - 1x VONROC Toolbag - 1x VONROC Membercard
Diameter lijmpatronen 11,2mm

© VONROC 2021