Bescherm je kostbare lounge/tuinset kussens met deze VONROC opbergtas 75x75x90cm

Deze hoes voor loungesetkussens van VONROC is een premium kwaliteit hoes van PP Multifilament en wordt geleverd in een moderne stoere zwarte kleur. De tas is voorzien van een beschermende coating. Het materiaal en de coating zijn speciaal ontwikkeld voor deze hoezen, en zijn het resultaat van jarenlange research en development en continue verbeteringsprocessen. Jouw kostbare tuinkussens blijven met deze beschermtas langer mooi en gaan tevens langer mee! De hoes is 75cm lang, 75cm breed en 90cm hoog en geschikt voor 6 tot 8 kussens, dit is afhankelijk van de afmetingen en dikte van de kussens.

De belangrijkste voordelen van deze loungekussen opbergtas:

  • Premium kwaliteit tas van PP Multifilament.
  • Voorzien van een beschermende coating.
  • Zeer eenvoudig te gebruiken, de tas is voorzien van een rits waarmee de tas stevig af te sluiten is. Daarbij is de tas voorzien van twee handvatten voor het eenvoudig verplaatsen van de tas.
  • De stof is waterdicht. Alle naden en hoeken zijn voorzien van een beschermende tape om dit te garanderen. Echter: de rits kan altijd water doorlaten. Daarom zijn deze opbergtassen bij de rits niet waterdicht en wij raden aan om de tas in de schuur, de berging of op zolder op te slaan. En dus niet permanent buiten.
  • Vorstbestendig, Uv-bestendig en kleurvast. Het hele jaar door te gebruiken dus! Wel raden wij sterk aan om de opbergtas regelmatig te verwijderen om de kussens te luchten.
  • De materialen van onze beschermhoezen zijn door TÜV Rheinland getest op invloeden van UV, waterdoorlaatbaarheid, temperatuur invloeden en slijtage zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.
  • De opbergtas wordt geleverd met een klittenband binder. Na gebruik kan de hoes opgevouwen en daarna opgerold worden (zoals een slaapzak of tent) en met de klittenband binder netjes gebonden worden en daarna opgeborgen.
  • Plaats de hoes nooit om natte/vochtige kussens, laat deze eerst goed opdrogen, dit om vochtschade en/of schimmelvorming te voorkomen.

Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking?

  • 1x Premium kwaliteit opbergtas voor lounge set kussens – 75x75x90cm

Meer informatie
EAN Code8717479093946
SKUGC510XX
© VONROC 2024