Geniet van een schaduwrijk balkon of terras met de VONROC balkon parasol Magione

Natuurlijk wil ook jij tijdens de warmste dagen genieten van jouw balkon of terras. Deze balkonparasol van VONROC is dé oplossing! Met de halfronde parasol Magione creëer je namelijk een prettige schaduw op je balkon, op je terras of in de tuin. Dankzij de constructie kan de parasol direct tegen de muur worden geplaatst. Ideaal wanneer je niet veel ruimte hebt voor een parasol.

Waarom jij deze balkon parasol van VONROC moet hebben

  • De halfronde parasol is perfect voor balkons, patio’s, terrassen of kleine tuinen. Dankzij de halfronde constructie kan de parasol namelijk direct tegen de muur worden geplaatst.
  • Ideaal voor smalle ruimten.
  • Gemakkelijk op te draaien met het opdraaimechanisme aan de zijkant.
  • Het extra dikke doek is voorzien van een UPF-waarde van 50+. Deze UPF-waarde van het parasoldoek heeft te maken met de UV-bescherming die het doek jou biedt. Met VONROC ben jij op deze manier extra beschermt tegen de schadelijke UV-straling van de zon.
  • Hoogwaardig polyester doek welke zeer eenvoudig schoon te maken is.
  • Het doek is voorzien van een UPF-waarde van 50+. Deze UPF-waarde van het parasoldoek heeft te maken met de UV-bescherming die het doek jou biedt.
  • Geleverd met een polyester beschermhoes, voor een langere levensduur van de parasol. De parasolhoes met rits is voorzien van een carbon fiber stok voor het gemakkelijk omdoen- en afhalen van de hoes.

Goed om te weten

De parasol Magione wordt geleverd exclusief parasolhouder. Om deze parasol aan jouw balkon te bevestigen, adviseren wij onze GP512XX parasolhouder Magione aan te schaffen. De houder is geschikt voor parasols met een stokdiameter van 35, 38 en 48mm. Daarnaast is de houder geschikt voor zowel ronde als vierkante balustrades. Het is ook mogelijk om de GP511XX parasolvoet rond te bestellen. Deze parasolvoet is geschikt voor parasols met een stokdiameter van 35, 38 en 48mm. Houd er wel rekening mee dat de parasol in combinatie met de parasolvoet rond, niet meer strak tegen de muur te plaatsen is. De stok van de parasol Magione heeft een diameter van 38mm.

Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking?

De VONROC GP508XX Parasol Magione wordt geleverd in een milieuvriendelijke doos zonder fullcolour opdruk.

Inhoud:

  • 1x Parasol Magione 270x135cm – GP508XX_GRIJS
  • 1x Parasol beschermhoes

Meer informatie
EAN Code8717479096213
SKUGP508XX_GREY
© VONROC 2022