De zachte verkoeling van VONROC Parasols

Dé ingrediënten voor een perfecte dag: zomerse temperaturen, een verkoelend drankje, een goed boek, een gezellige barbecue met vrienden of familie… én het zachte, gefilterde zonlicht van jouw VONROC parasol!

Premium Zweefparasol Pisogne

De premium zweefparasol Pisogne van VONROC heeft een groot doek van maar liefst 300 x 300cm, en biedt daarmee een flinke schaduw. Vanwege de zweefconstructie is er geen stok in het midden, dus je kunt je zithoek indelen zoals jij dat wilt! Opzetten en invouwen is een fluitje van een cent dankzij het handige opdraaimechanisme. De parasol is 360° draaibaar en volledig kantelbaar; met voetpedaal en draaiknop zet je ‘m elke gewenste stand. Zo kun je meebewegen met de zon, en heb je altijd schaduw zónder de parasol te hoeven verplaatsen!

De parasol Pisogne is onderdeel van VONROC Premium lijn. Dat betekent dat de parasol is vervaardigd uit hoogwaardige onderdelen, zoals een stevig frame van duurzaam en roestvrij aluminium, en een extra dik doek van polyester. De doeken van onze premium modellen zijn eenvoudig te reinigen en hebben (ten opzichte van andere merken) een zeer hoge zonwerende UPF-waarde. Dit staat voor Ultraviolet Protection Factor, ofwel bescherming tegen schadelijke Uv-straling. Met onze hoge UPF-waarde van 50+ ben je dus goed beschermd! Er wordt standaard een beschermhoes meegeleverd. Deze is voorzien van een rits en een handige (carbon fiber) hulpstok, waarmee omdoen en afhalen erg gemakkelijk gaat. Zo garandeert VONROC een lange levensduur en vele jaren plezier!

De voordelen van de zweefparasol Pisogne op een rijtje:

  • Frame gemaakt van duurzaam en roestvrij aluminium
  • Hoogwaardig doek met een UPF-waarde van 50+ voor ultieme bescherming tegen schadelijke Uv-straling.
  • 360° draaibaar en kantelbaar: beweeg mee met de zon.
  • Eenvoudig te reinigen.
  • Wordt geleverd met een duurzame beschermhoes voor een lange levensduur.

Goed om te weten:

Om de zweefparasol stevig op zijn plek te laten staan, adviseren wij om de parasolvoet te verzwaren. VONROC heeft hiervoor vulbare tegels in het assortiment. Deze tegels kun je zelf vullen met water, zand of cement. Er is keuze uit driehoekige en vierkante tegels:

Wij bieden ook de mogelijkheid om parasol en tegels als set te bestellen! Bekijk de: Zweefparasol Pisogne 300x300cm – Premium parasol - Wit -  Incl. 4 Premium parasoltegels - driehoekig (GP506XX_WHITE_C2)

Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking?

De VONROC Parasol Pisogne Wit (GP506XX_WHITE) wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder fullcolour opdruk.

Inhoud:

  • 1 x Parasol Pisogne - 300x300cm - Wit (GP506XX_WHITE)
  • 1 x Parasol beschermhoes

Meer informatie
EAN Code8717479103775
SKUGP506XX_WHITE
Incl. parasol voetNee
© VONROC 2023