Premium parasol Recanati voor een schaduwrijk terras of balkon

Een perfecte zomerdag: zomerse temperaturen, een verkoelend drankje, een goed boek of tijdschrift, een barbecue met vrienden of familie en het gefilterde zonlicht van je parasol. Met deze stokparasol Recanati van VONROC creëer jij een prettige schaduw in je tuin, op je terras of je balkon en kun jij zelfs tijdens de warmste dagen heerlijk buiten zitten. De parasol is kantelbaar en gemakkelijk op te draaien middels het opdraaimechanisme. Doordat de parasol kantelbaar is kun je hem continu afstemmen op de stand van de zon. Dit in combinatie de doorsnede van 3 meter heb je altijd een schaduwplek tot je beschikking.

Waarom de VONROC parasol Recanati zo prettig is

  • Eenvoudig te bedienen dankzij de draaimolen aan de zijkant, voor het in- en uitdraaien van de stokparasol.
  • Het extra dikke doek is voorzien van een UPF-waarde van 50+. Deze UPF-waarde van het parasoldoek heeft te maken met de UV-bescherming die het doek jou biedt. Met VONROC ben jij op deze manier extra beschermt tegen de schadelijke UV-straling van de zon.
  • Hoogwaardig polyester doek welke zeer eenvoudig schoon te maken is.
  • De parasol is kantelbaar, zo kan je dus altijd in de schaduw zitten zonder de parasol te hoeven verplaatsen en is de parasol eenvoudig af te stemmen op de stand van de zon.
  • Geleverd met een polyester beschermhoes, voor een langere levensduur van de parasol. De parasolhoes met rits is voorzien van een carbon fiber stok voor het gemakkelijk omdoen- en afhalen van de hoes.

VONROC Premium

De parasol Recanati valt binnen de VONROC Premium lijn. Dit betekent dat de parasol een dikker doek heeft ten opzichte van vele andere merken parasols. Het gerecyclede polyester doek heeft een extra zonwerende UPF-waarde. Zo ben jij goed beschermt tegen de stralingen van de zon, het doek laat namelijk minimale straling door. Tevens is het doek zeer eenvoudig schoon te maken. Dit in combinatie met de meegeleverde beschermhoes bieden jou gegarandeerd een lange levensduur van de parasol.  

Goed om te weten

De parasol Recanati wordt geleverd exclusief parasolvoet. Om deze parasol te gebruiken, adviseren wij onze GP511XX parasolvoet. Deze parasolvoet is gemaakt van beton, heeft een plastic bovenlaag en weegt 13.5kg. Deze massieve parasolvoet is een stevige en sterke basis voor het vasthouden van je parasol. De duurzame constructie zorgt voor de beste stabiliteit en jarenlang gebruik. De stok van de parasol Recanati heeft een diameter van 38mm.

Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking?

De VONROC GP503XX Parasol Recanati wordt geleverd in een milieuvriendelijke doos zonder fullcolour opdruk.

Inhoud:

  • 1x Parasol Recanati Ø300cm – GP503XX
  • 1x Parasol beschermhoes

Meer informatie
EAN Code8717479091898
SKUGP503XX
© VONROC 2023