De zachte verkoeling van VONROC Parasols

Dé ingrediënten voor een perfecte dag: zomerse temperaturen, een verkoelend drankje, een goed boek, een gezellige barbecue met vrienden of familie… én het zachte, gefilterde zonlicht van jouw VONROC parasol!

Premium stokparasol Recanati

De premium parasol Recanati van VONROC heeft een grote diameter van maar liefst Ø300cm, en biedt daarmee een flinke schaduw! Opzetten en invouwen gaat gemakkelijk dankzij het handige opdraaimechanisme. Daarnaast is de parasol kantelbaar, zodat je kunt meebewegen met de stand van de zon. Zo creëer je altijd schaduw zónder de parasol te hoeven verplaatsen.

De parasol Recanati is onderdeel van VONROC Premium lijn. Dat betekent dat de parasol is vervaardigd uit hoogwaardige onderdelen, waaronder een extra dik doek van polyester. Het doek is eenvoudig te reinigen en heeft (ten opzichte van andere merken) een zeer hoge zonwerende UPF-waarde. Dit staat voor Ultraviolet Protection Factor, ofwel bescherming tegen schadelijke Uv-straling. Met onze hoge UPF-waarde van 50+ ben je dus goed beschermd!
Er wordt standaard een beschermhoes meegeleverd. Deze is voorzien van een rits en een handige (carbon fiber) hulpstok, waarmee omdoen en afhalen erg gemakkelijk gaat. Zo garandeert VONROC een lange levensduur en vele jaren plezier!

De voordelen van de stokparasol Recanati op een rijtje

  • Eenvoudige bediening dankzij het handige opdraaimechanisme.
  • Hoogwaardig doek met een UPF-waarde van 50+ voor ultieme bescherming tegen schadelijke Uv-straling.
  • Kantelbaar: beweeg mee met de zon.
  • Eenvoudig te reinigen.
  • Wordt geleverd met een duurzame beschermhoes voor een lange levensduur.

Goed om te weten

Deze parasol wordt geleverd exclusief parasolvoet. Om de parasol goed te kunnen gebruiken, adviseren wij om bij aanschaf ook een passende voet te bestellen.
VONROC heeft keuze uit diverse modellen die geschikt zijn voor de Recanati:

  • VONROC Parasolvoet Vierkant 26 kg (GP509XX)
  • VONROC Parasolvoet Rond 25 kg (GP516XX)
  • VONROC Parasolvoet Vierkant 20 kg (GP517XX)

Deze parasolvoeten zijn gemaakt van beton en hoogwaardig staal. Het staal is voorzien van een poedercoating zodat de voet langdurig is beschermd tegen krassen en schilfering.

Wij bieden ook de mogelijkheid om parasol en voet als complete set te bestellen! Bekijk daarvoor de Parasol Recanati Ø300cm – Premium stokparasol | Antraciet/Zwart Incl. Parasolvoet 20 kg. (GP503XX _C2)

Ben je al in het bezit van een parasolvoet, check dan of de parasol zal passen. De stok van de parasol Recanati heeft een diameter van 38mm.

Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking?

De VONROC Parasol Recanati antraciet/zwart (GP503XX) wordt geleverd in een milieuvriendelijke doos zonder fullcolour opdruk.

Inhoud:

  • 1x Parasol Recanati Ø300cm – antraciet/zwart (GP503XX)
  • 1x Parasol beschermhoes

 


Meer informatie
EAN Code8717479091898
SKUGP503XX
© VONROC 2024