Complete set!

Deze parasol wordt als complete set geleverd, inclusief VONROC Parasolvoet Vierkant 20kg. (GP517XX). Het genieten kan direct beginnen!

De zachte verkoeling van VONROC Parasols

Dé ingrediënten voor een perfecte dag: zomerse temperaturen, een verkoelend drankje, een goed boek, een gezellige barbecue met vrienden of familie… én het zachte, gefilterde zonlicht van jouw VONROC parasol!

Premium stokparasol Recanati

De premium parasol Recanati van VONROC heeft een grote diameter van maar liefst Ø300cm, en biedt daarmee een flinke schaduw! Opzetten en invouwen gaat gemakkelijk dankzij het handige opdraaimechanisme. Daarnaast is de parasol kantelbaar, zodat je kunt meebewegen met de stand van de zon. Zo creëer je altijd schaduw zónder de parasol te hoeven verplaatsen.

De parasol Recanati is onderdeel van VONROC Premium lijn. Dat betekent dat de parasol is vervaardigd uit hoogwaardige onderdelen, waaronder een extra dik doek van polyester. Het doek is eenvoudig te reinigen en heeft (ten opzichte van andere merken) een zeer hoge zonwerende UPF-waarde. Dit staat voor Ultraviolet Protection Factor, ofwel bescherming tegen schadelijke Uv-straling. Met onze hoge UPF-waarde van 50+ ben je dus goed beschermd!
Er wordt standaard een beschermhoes meegeleverd. Deze is voorzien van een rits en een handige (carbon fiber) hulpstok, waarmee omdoen en afhalen erg gemakkelijk gaat. Zo garandeert VONROC een lange levensduur en vele jaren plezier!

De voordelen van de stokparasol Recanati Set op een rijtje

  • Complete set, inclusief vierkante parasolvoet 20 kg. (GP517XX)
  • Eenvoudige bediening dankzij het handige opdraaimechanisme.
  • Hoogwaardig doek met een UPF-waarde van 50+ voor ultieme bescherming tegen schadelijke Uv-straling.
  • Kantelbaar: beweeg mee met de zon.
  • Eenvoudig te reinigen.
  • Wordt geleverd met een duurzame beschermhoes voor een lange levensduur.

Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking?

De VONROC Parasol Recanati Set beige (GP503XX_BEIGE_C2)  wordt geleverd in een milieuvriendelijke doos zonder fullcolour opdruk.

Inhoud:

  • 1 x Parasol Recanati Ø300cm - beige (GP503XX_BEIGE)
  • 1 x Parasolvoet vierkant 20kg (GP517XX)
  • 1x Parasol beschermhoes

 


Meer informatie
EAN Code8717479104901
SKUGP503XX_BEIGE_C2
© VONROC 2023