Behangafstomer 2000W - 4.5L met 3.5m slang

Je bespaart:
€ 42,95 incl. btw
Nog 10+ op voorraad

Met gemak van je oude behang af!

Ga jij verhuizen of wordt je huidige woning gerenoveerd en moet jij veel behang verwijderen?

Laat dan de VONROC behangafstomer jouw redmiddel zijn voor dit project. De aankoopprijs is vrijwel gelijk aan die van een behangafstomer huren. Het belangrijkste en grootste verschil is dat de stomer nu van jou is en je de stoommachine dus niet meer hoeft op te halen en weg te brengen. Je betaalt slechts een keer de aankoopprijs en je kunt zoveel behang verwijderen waar en wanneer je maar wil. 

Behangafstomer gebruiken

De naam zegt het al, een behangstomer werkt op stoom. Om het apparaat deze stoom aan te laten maken voeg je simpelweg water toe, je hoeft hiervoor geen milieuonvriendelijke chemicaliën te gebruiken. Met in de ene hand de stomer en de andere je behangkrabber stoom je 15-20 seconden een plek waarna je met de krabber het losgeweekte behang verwijderd. Met de stoomplaat kun je in de tussentijd alvast het volgende deel losweken.

Een behangafstomer heeft enkele belangrijke elementen:

  • Waterreservoir: een behangstomer is voorzien van een waterreservoir met verwarmingselement. Het reservoir vul je met (kraan)water, het verwarmingselement brengt het water aan de kook en zo krijg je stoom. De VONROC stomer heeft een reservoir van 4.5L en je kunt ongeveer 75 minuten met een volle tank werken.
  • Aansluiting en stoomslang: het VONROC behangstoomapparaat werkt op stroom en heeft een 2m lange stroomkabel. De stoomslang heeft een lengte van 3.5m en is het verbindingselement tussen je waterreservoir en de stoomplaat. Dankzij de lange stoomkabel van 3.5m heb je tijdens de klus veel bewegingsvrijheid. Ook heeft dit als voordeel dat de machine op de grond kan blijven staan terwijl jij op een ladder staat te werken. Scheelt tillen en stuntelen op je ladder, wel zo prettig!
  • Stoomplaat: de stoomplaat is voorzien van een handvat waardoor jij de stoomplaat gemakkelijk over het werkstuk beweegt.

Werktips:

  • Worden alleen je muren aangepakt? Dan willen wij je graag adviseren om je vloer en eventuele meubels af te dekken. Wanneer je met een behangstomer werkt wordt de ruimte namelijk vochtig en kunnen er druppels of stoom op je vloer of meubels terecht komen. Niet fijn als je vloer of meubels hierdoor schade oplopen.
  • Het beste is om niet al te grote oppervlakken in een keer te stomen, maar wel om voldoende stoom aan te brengen zodat het papier in een geheel loskomt. Stoom je een te groot oppervlak, dan verdampt het vocht alweer voordat jij het behang los hebt kunnen maken.
  • Het is belangrijk om een goede behangkrabber of afsteekmes in de buurt te hebben om het losgeweekte behang te verwijderen.
  • Laat het losgewerkte behang niet te lang liggen. De lijm kan weer gaan verharden en blijft dan kleven. Houd een vuilniszak bij de hand zodat je de resten direct op kunt ruimen.

Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking?

De VONROC behangstomer wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. In het pakket vind je ook een handige herbruikbare toolbag om het gereedschap in te bewaren en een VONROC Membercard.

Inhoud:

  • 1x VONROC behangstomer 2000W – WS501AC
  • 1x VONROC Toolbag

Go green with VONROC

Wij zijn gek op onze planeet en vinden het milieu erg belangrijk. Daarom dragen wij graag ons steentje bij. Hoe? Wij gebruiken 100% ongebleekte kartonnen dozen, in plaats van de ouderwetse plastic verpakkingen. Daarnaast is ons doel om bewegingen en transporten tot een minimum te beperken, want iedere beweging kost immers brandstof en zorgt voor CO2-uitstoot. Ook steunt VONROC goede doelen door bij iedere aankoop te doneren aan de ROC YOUR PLANET FOUNDATION'.

 


Meer informatie
EAN Code8717479085736
SKUWS501AC
Opgenomen vermogen2000W
Aansluitspanning230-240V
Frequentie50Hz
Inhoud tank4,5L
Werkduur75min
Slang3.5m
Snoerlengte2m
Inclusief1x Behangafstomer - 1x VONROC Toolbag - 1x VONROC Member Card
WS501AC_MANUAL (7.57 MB)
© VONROC 2024