Krachtige 20V schuurmachine voor grof & zwaar schuurwerk van grotere oppervlakken

Krachtige 20V excentrische schuurmachine. Dankzij het hoge toerental en aantal bewegingen per minuut, neemt hij snel veel materiaal weg! Dit excentrieke typetje van VONROC, maakt in tegenstelling tot andere soorten schuurmachines zowel een ronddraaiende als een excentrische schuurbeweging. Door deze bewegingen kun jij extra snel grote oppervlakken ontdoen van oude verf- of laklagen. Maar het grootste voordeel van deze accu schuurmachine is misschien wel dat je dankzij de dubbele werking minder snel cirkelvormige markeringen ziet op het geschuurde oppervlak.

Waarvoor gebruik je deze schuurmachine met excentrische beweging?

Dankzij het hoge toerental tot een max. van 10.000 rotaties per minuut, neemt deze schuurmachine snel veel materiaal weg! De snelheid is variabel instelbaar, daardoor kies jij zelf heel gemakkelijk de juiste schuurkracht voor het materiaal dat je schuurt.

Hierdoor is hij geschikt voor de volgende klussen:

 • Grof schuurwerk: bijvoorbeeld het kaal schuren van grote oppervlakten zoals deuren en deurposten
 • Ronde & gebogen oppervlaktes: door de roterende schijf kun je ook ronde oppervlakken schuren, zoals bijvoorbeeld de onderkant van een boot
 • Verschillende materialen: deze schuurmachine excentrisch is niet alleen geschikt voor het schuren van hout, maar ook voor o.a. metaal en plastic
 • Overige oppervlakken: bijvoorbeeld het schuren van meubels 

VONROC Power 20V Platform – Welk type accu kies jij voor je schuurmachine?

Deze accu schuurmachine wordt geleverd zonder accu of oplader omdat het onderdeel is van het VONROC VPower 20V Platform. Je kan de uitwisselbare 2.0Ah of 4.0Ah accu’s optioneel bijbestellen. Wanneer je de schuurmachine wilt combineren met andere machines uit het VONROC VPower 20V Platform heb je aan één 20V accu met sneloplader genoeg! Kies alleen wat je nodig hebt en dat voor een scherpe prijs!

Goed om te weten

Liever een complete set inclusief accu en oplader? Bekijk dan eens onze excentrische schuurmachine 20V - 2.0Ah - 125mm inclusief 2.0Ah accu en oplader.

Belangrijkste voordelen van de 20V accu schuurmachine:

 • Onderdeel van het VONROC VPower 20V accuplatform, kies zelf voor een 2.0Ah of 4.0Ah accu.
 • Deze excentrische schuurmachine heeft een zeer compact en lichtgewicht design en is daardoor gemakkelijk met één hand te gebruiken. Dit in combinatie met de soft grip handgreep zorgt ervoor dat de schuurmachine tijdens het schuren comfortabel in de hand ligt.
 • De aan/uit schakelaar is zo geplaatst dat deze gemakkelijk te bedienen is, maar niet té makkelijk (denk aan: per ongeluk in/uitschakelen). Daarnaast hoef je de schakelaar niet constant in te drukken, zodat je ook bij langdurig gebruik comfortabel kunt blijven werken.
 • Tijdens het klussen heb je minder last van ronddwarrelend stof dankzij de stofzuigaansluiting en meegeleverde stofzak.
 • Verwissel gemakkelijk en snel het schuurpapier dankzij de klittenbandbevestiging.
 • Na levering kun jij direct aan de slag, de machine wordt namelijk geleverd inclusief 12 vellen schuurpapier, met verschillende korrels. Het schuurpapier is ook los verkrijgbaar. Bekijk hier het schuurpapier voor excentrische schuurmachine 125mm - 50 stuks

Wat zit er in de milieubewuste verpakking?

De OS503DC excentrische schuurmachine wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk.

Inhoud:

 • 1x Excentrische schuurmachine 20V (LET OP: VPower accu en oplader niet inbegrepen)
 • 1x Stofzak
 • 12x Schuurpapier (3x K60, 3x K80, 3x K120, 3x K240)
 • 1x VONROC Toolbag

Meer informatie
EAN Code8717479091409
SKUOS503DC
Opgenomen vermogen20V
Onbelast toerental5 000 - 10 000/min
Aantal snelheden6
Doorsnede schuurschijf125mm
© VONROC 2024