Praktische reciprozaag; de alleszager voor in en om het huis

Met deze reciprozaag zaag je eenvoudig (nat) hout, kunststof en metaal zoals aluminium. Hij is ideaal om materiaal vlak langs het oppervlak te zagen, zoals bijvoorbeeld het leidingwerk in een muur. Maar ook voor het snoeien van bomen en het maken van gaten midden in plaatmateriaal is deze zaagmachine een uitkomst.

Wendbare krachtige zaag

De VONROC RS502AC reciprozaag heeft een vermogen van maar liefst 900 watt en is wendbaar genoeg om op lastig te bereiken plekken aan het werk te gaan. Dankzij het draaibare handvat kun je de zaag altijd aanpassen voor een ideale werkhouding. Standaard worden 3 topkwaliteit zaagbladen meegeleverd, zodat je altijd het juiste zaagblad voor je klus hebt.

Comfortabel werken

Deze reciprozaag is voorzien van een lange kabel van 3 meter, wat je veel bewegingsvrijheid geeft. Dankzij het snelwissel-systeem kun je de zaagbladen eenvoudig en snel verwisselen. Verder is de zaag voorzien van een vergrendelknop waardoor je continu kan blijven zagen zonder zelf de knop te blijven indrukken, dit komt goed van pas als je lange tijd aan één stuk blijft zagen.

Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking?

De RS502AC reciprozaag wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. In het pakket vind je ook een handige herbruikbare toolbag om het gereedschap in te bewaren en een VONROC Membercard. 

Inhoud:

  • 1 x Reciprozaag 900W
  • 1x Zaagblad voor (nat-) hout
  • 1x Zaagblad voor hout en metaal
  • 1x Zaagblad voor metaal
  • VONROC Toolbag
  • VONROC Membercard

Meer informatie
EAN Code8717479079841
SKURS502AC
Max. zaagcapaciteit in hout115mm
Voltage 220-240V
Max. zaagcapaciteit in metaal5mm
Opgenomen vermogen900W
Onbelast toerental0-2600/min
© VONROC 2024