Together we build a better future! 

VONROC staat voor ROC-SOLID powertools. Kwaliteit voor een eerlijke prijs. VONROC gaat beter en efficiënter om met zaken op het gebied van duurzaamheid dan de traditionele powertool merken. 

Wij analyseren continu het gehele proces en proberen alle onnodige milieubelastende materialen en activiteiten weg te laten.

1. Wij gebruiken 100% ongebleekte bruine kartonnen dozen voor de verpakking van onze producten.  

2. Wij hebben er bewust voor gekozen de machines niet in de ouderwetse plastic koffers te leveren. Om de machines toch netjes met bijbehorende accessoires te kunnen opbergen hebben wij speciale VONROC toolbags ontwikkeld.  

3. Ons doel is om bewegingen en transporten van individuele pakketten tot een minimum te beperken want iedere beweging kost immers brandstof en zorgt voor CO2-uitstoot.

 

Bovenstaande is niet het enige wat we doen. Wij gaan verder en dragen ons steentje bij door te doneren aan verschillende milieu gerelateerde goede doelen. Hoe? Schrijf je in voor de VONROC nieuwsbrief en we doneren € 1 aan de ‘ROC YOUR PLANET FOUNDATION'. 

 

Wat is de ROC YOUR PLANET FOUNDATION?

De ROC YOUR PLANET FOUNDATION is een stichting die lokale projecten en organisaties steunt, met de focus op het creëren van een betere wereld.  

"Samen strijden voor een betere en schonere wereld, staat centraal in de visie van ROC YOUR PLANET. De temperaturen stijgen en dit veroorzaakt veranderingen op onze aardbol, die elk aspect van ons leven bedreigen. Van het voedsel dat we eten tot het water dat we drinken én de lucht die we inademen."

Daarom steunt ROC YOUR PLANET wereldwijd lokale projecten die streven naar een betere planeet voor de vele mensen die er wonen, want samen kunnen wij bouwen aan een betere wereld en toekomst!

ryp

SAMEN MET ROC YOUR PLANET FOUNDATION

Wat gaat de ‘ROC YOUR PLANET FOUNDATION' hiermee doen? Elk kwartaal draagt een van de medewerkers van VONROC drie verschillende doelen aan. Want geven is leuker dan krijgen!  

Iedereen die lid is van de nieuwsbrief krijgt elk kwartaal de kans om te stemmen op de favoriete doel naar keuze. Het volledige bedrag wordt gedoneerd aan een goed doel naar keuze van het desbetreffende teamlid, die vervolgens de cheque mag overhandigen.   

 

WORD LID, WIJ DONEREN

Wij doneren €1 voor iedere nieuwe nieuwsbrief inschrijving aan de ‘ROC YOUR PLANET FOUNDATION'. Wij hopen op termijn duizenden nieuwe nieuwsbrief aanmelders te mogen begroeten en daarmee met z’n allen een substantiële bijdrage te kunnen leveren. Voor meer informatie over deze geweldige stichting ga je naar www.rocyourplanet.org 

 

 

© VONROC 2024