Roterende multitool 8V | Incl. 24-delige accessoire set, oplader en opbergtas

Adviesprijs:
€ 34,95
U bespaart:
€ 23,95 incl. btw
Nog 10+ op voorraad

Polijsten, boren, graveren, slijpen, snijden of schuren

Met de CT502DC heb je een lichte en compacte combitool in huis. De tool weegt slechts 0.26 kg en is door het compacte design en de ingebouwde accu overal mee naar toe te nemen. Met dit precieze multigereedschap heb je veel mogelijkheden om gedetailleerde werkzaamheden uit te voeren. Je kunt deze combitool gebruiken voor houtbewerking, graveren of het maken van sieraden. Ook kun je de multitool gebruiken om een postcode in je fiets te graferen of om roest te verwijderen.

De CT502DC heeft geen snoeren die je werkstuk kunnen beschadigen of in de weg hangen. De ronddraaiende multitool heeft 5 verschillende snelheden en dankzij de handige led indicator kun je altijd zien in welke stand de tool staat. Daarnaast heeft deze tool een ingebouwd led werklicht, zodat je precies ziet wat je doet, ook al is de plek waar je werkt slecht verlicht. De combitool heeft een led indicator zodat je weet wanneer deze is opgeladen. Je hoeft hier niet lang op te wachten; in slechts 2 à 3 uur is de batterij weer helemaal opgeladen.

Direct beginnen met de 24-delige accessoire set

Deze VONROC Multitool wordt geleverd met een 24-delige accessoire set, zodat je meteen kunt beginnen. Denk hierbij aan accessoires waarmee je kan schuren, boren, snijden, polijsten en graveren. Dankzij de universele accessoire houder van 3.2mm kun je je roterende multitool met heel veel verschillende accessoires gebruiken. Deze moeten dan wel een as van 3,2 mm hebben.

Wat zit er in de milieubewuste verpakking?

De CT502DC Multitool wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. In het pakket vind je ook een handige herbruikbare toolbag om het gereedschap in te bewaren en een VONROC Membercard.

Inhoud:

  • 1x CT502DC Combitool – 8V
  • 1x Gereedschapshouder (3.2mm) gemonteerd op de machine
  • 1x Oplader
  • 24-delige accessoireset
  • VONROC Toolbag
Meer informatie
EAN Code 8717479076192
Onbelast toerental 5000-25000/min
Capaciteit spantangen 3.2mm
Opgenomen vermogen 8V

© VONROC 2020