The Ocean Cleanup

Wij zijn gek op onze planeet en vinden het mileu zeer belangrijk. Daarom dragen wij ons steentje bij aan een beter milieu! Dit begint al bij het aanpassen van onze verpakkingen. Daarnaast steunen wij het OCEAN CLEANUP PROJECT. Lees hier meer over dit geweldige project en wat wij doen om dit project te steunen.

DONATEUR VAN HET OCEAN CLEANUP PROJECT

De plastic vervuiling in onze oceanen is echt een enorm probleem en wordt alleen maar groter als er niets aan wordt gedaan. Om deze impact van plastic afval op onze planeet en ons ecosysteem goed te begrijpen zou je de film A Plastic Ocean eens moeten bekijken: 

 

 

LET'S FACE THE ISSUE

Het begint natuurlijk bij de bron en dat betekent dat we stoppen met vervuilen van onze dierbare planeet, maar daarnaast moeten we de enorme hoeveelheid plastic die in onze oceanen drijft opruimen om verder dierenleed te voorkomen. Daarom zijn wij een enorme fan van het Ocean Cleanup project. Wij geloven in de techniek en het team en zijn super enthousiast over de stappen die gezet worden.

 

JIJ WORDT MEMBER, WIJ DONEREN

Wij doneren voor iedere nieuwe VONROC-member 1 euro aan het OCEAN CLEANUP PROJECT. Wij hopen op termijn duizenden nieuwe members te mogen begroeten en daarmee met z’n allen een substantiële bijdrage te kunnen leveren.
Voor meer informatie over dit geweldige project ga je naar: www.theoceancleanup.com

 

BUILDING THE FUTURE

Dit betekent niet alleen dat we zorgvuldig met onze verpakkingen omgaan en zo weinig mogelijk plastic gebruiken, wij gaan verder en dragen ons steentje bij aan het opruimen van de enorme hoeveelheid plastic afval die in onze oceanen rondzwerft. OCEAN CLEANUP

© VONROC 2020