Bescherm je kostbare hoekbank met deze VONROC beschermhoes voor tuinbanken/loungebanken 215x215x85 H: 70cm

Deze hoekbank beschermhoes van VONROC is een premium kwaliteit hoes van PP Multifilament en wordt geleverd in een moderne stoere zwarte kleur. De hoes is voorzien van een beschermende coating. Het materiaal en de coating zijn speciaal ontwikkeld voor deze hoezen, en zijn het resultaat van jarenlange research en development en continue verbeteringsprocessen. Jouw kostbare hoekbank/loungebank blijft met deze beschermhoes langer mooi en gaat zo tevens langer mee! De hoes is 215cm lang, 85cm breed en 70cm hoog en is geschikt voor een L-vormige hoekbank/loungebank.

De belangrijkste voordelen van deze tuinset beschermhoes:

  • Premium kwaliteit hoes van PP Multifilament.
  • Voorzien van een beschermende coating.
  • Zeer eenvoudig op te zetten, met klittenband op iedere hoek om de hoes vast te zetten aan het meubel. Let er wel op dat je de hoes stevig (lees: zorgvuldig) vastzet, zodat de hoes niet wegwaait!
  • 100% waterdicht. Alle naden en hoeken zijn voorzien van een beschermende tape om dit te garanderen. Bij sommige meubels is het aan te raden om een voorwerp (bijvoorbeeld een omgekeerde emmer) onder de hoes te plaatsen, zodat er geen kuilen (plas water) kan ontstaan. Mochten er toch plassen water ontstaan, haal deze dan weg.
  • Vorstbestendig, Uv-bestendig en kleurvast. Het hele jaar door te gebruiken dus! Wel raden wij sterk aan om de hoes regelmatig te verwijderen om te luchten.
  • De hoes is bestand tegen bloesem en vogeluitwerpselen die andere hoezen permanent zouden beschadigen.
  • De materialen van onze beschermhoezen zijn door TÜV Rheinland getest op invloeden van UV, waterdoorlaatbaarheid, temperatuur invloeden en slijtage zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Overige tips voor het gebruik van de tuinbank hoes

Plaats de hoes nooit om natte/vochtige meubels, laat deze eerst goed opdrogen, dit om vochtschade en/of schimmelvorming te voorkomen. Voordat je de hoes plaatst, eerst eventuele (stoel-)kussens verwijderen. Ondanks dat de hoes waterdicht is, kan een (stoel-)kussen alsnog vochtig worden. Gebruik voor kussens onze speciale kussentassen, waarmee je ze netjes binnen kunt opbergen in bijvoorbeeld je schuur, op zolder, etc.

Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking?

  • 1x Premium kwaliteit tuinbank beschermhoes L-vorm - 215/85 x 215/85 x 70cm

Meer informatie
EAN Code8717479093885
SKUGC504XX
© VONROC 2024