Multifunctionele 2 in 1 tuindouche

Met deze VONROC buitendouche is het niet alleen mogelijk om buiten te douchen, maar dankzij de afneembare sproeilans is deze multifunctionele tuindouche ook te gebruiken voor bijvoorbeeld het bewateren van planten. De douche is gemakkelijk overal in de tuin of op het terras te plaatsen dankzij de driepootstatief. Met de grondpin is het daarnaast ook mogelijk om de tuindouche stevig in het zand of gazon te plaatsen. Staat de tuindouche op de gewenste plek? Sluit dan gemakkelijk de tuinslang aan op de aansluiting van de douche en geniet van je douche of ga aan de slag met je bewateringsklus!

Aanpasbaar in verschillende hoogtes en standen

De douchekop is 180° verstelbaar en beschikt over drie verschillende sproeipatronen, waardoor niet alleen het douchen erg prettig wordt, maar ook het bewateren van bijvoorbeeld je planten. De afneembare sproeilans/douchekop is voorzien van een stang waardoor ook grotere hoogtes goed te bereiken zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan het bewateren van hangplanten die hoog hangen of voor het wassen van een caravan, bus of camper. Pas de gewenste hoogte doormiddel van een eenvoudige draaiknop gemakkelijk aan tussen de 149 en 190cm.

Wat zit er in de milieubewuste verpakking?

De GS501XX wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. In het pakket vind je ook een VONROC Membercard.

Inhoud:

  • 1x Douchekop/sproeilans
  • 1x Douchekophouder met grondpin
  • 1x Driepootstatief

Meer informatie
EAN Code8717479087532
SKUGS501XX
GS501XX_MANUAL (2.88 MB)
© VONROC 2023