Flexibele tuinslang voor al jouw bewateringsklussen

Deze tuinslang van VONROC is een heus wonder! Wanneer je de slang op de kraan aansluit wordt deze drie keer zo lang en bereik je een lengte van wel 30 meter. Wanneer je de kraan uitzet, krimpt de slang automatisch weer in, tot 10 meter. Zo is de slang gemakkelijk op te tillen én op te bergen op de meegeleverde kunststof tuinslanghouder. De houder is gemakkelijk aan de muur te bevestigen en de slang kan er zeer eenvoudig omheen worden gewikkeld.

Voor welke klussen is deze tuinslang te gebruiken?

Deze oprekbare tuinslang is zeer veelzijdig inzetbaar. Denk aan het besproeien van bloembedden, gazons en potplanten. Maar ook het reinigen van tuinmeubelen en grote oppervlakken zoals, het wassen van je auto is geen probleem. Het meegeleverde instelbare spuitstuk is aanpasbaar van een brede vernevelde straal tot een krachtige jet straal. Hierdoor is het spuitstuk goed te gebruiken voor veel verschillende klussen zoals, het besproeien van de tuin of het afspoelen van zeepresten van de auto.

Belangrijkste voordelen van deze flexibele tuinslang:

  • Voorzien van 1 slangkoppeling met waterstop en 1 slangkoppeling zonder waterstop. Dankzij de waterstop stopt het water met stromen wanneer je van spuitstuk wisselt of het spuitstuk van de slang verwijdert, dit voorkomt tevens lekken van de slang. De tuinslang is te gebruiken met een universele kraanaansluiting (let op: kraanaansluiting niet inbegrepen).
  • De flexibele tuinslang heeft een minimale lengte van 10 meter, maar is tot drie keer uittrekbaar waardoor je een lengte van wel 30 meter behaald.
  • Dankzij het compacte formaat, lichte gewicht en de meegeleverde slangenhouder is de tuinslang gemakkelijk op de te bergen. 

Wat zit er in de milieubewuste verpakking?

De FH501XX flexibele tuinslang wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder fullcolour opdruk.

Inhoud: 

  • 1x Tuinslang 10 – 30 meter, voorzien van slangkoppeling met- en zonder waterstop
  • 1x Instelbaar spuitstuk
  • 1x Kunststof slangenhouder
Meer informatie
EAN Code8717479091928
SKUFH501XX
© VONROC 2022