Verzenden


Bepaal zelf wanneer je pakket wordt bezorgd middels de Predict service van DPD. Ontvang de dag voor je bezorging een sms of e-mail met daarin het tijdvak van de bezorging, op 1 uur nauwkeurig. Zo hoef je nooit meer thuis te wachten op de bezorger! Via de live tracking link weet je namelijk precies waar de bezorger is.

VERZENDING

Bepaal zelf wanneer je pakket wordt bezorgd middels de Predict service van DPD. Ontvang de dag voor je bezorging een sms of e-mail met daarin het tijdvak van de bezorging, op 1 uur nauwkeurig. Zo hoef je nooit meer thuis te wachten op de bezorger! Via de live tracking link weet je namelijk precies waar de bezorger is.

 

Verzendkosten 

Je verzendkosten worden duidelijk weergegeven tijdens het plaatsen van je bestelling. De verzendkosten van retourzendingen zijn altijd voor eigen rekening.

Voor bestellingen onder de €30-, zijn de verzendkosten in Europa €4,95.

Voor bestellingen boven de €30 zijn de verzendkosten bij de totaalprijs inbegrepen. 

 

Levering en levertijd

Direct als je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een e-mail die je bestelling bevestigd. Je kan via de track & trace link de voortgang van je bestelling volgen. Je bestelling wordt doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen door ons magazijn meegegeven aan de pakketdienst en de daaropvolgende dag verstuurd naar het afleveradres. Als je niet thuis bent, wordt het pakket bij de buren bezorgd of de bezorger probeert het de volgende dag opnieuw. Middels de PREDICT service van DPD sturen we je de avond voor levering een e-mail of sms met het bericht dat de volgende werkdag het pakket wordt bezorgd en een Track & Trace link. Op de bezorgdag zelf, ontvang je voor 09:00 uur het 1-uurstijdvak van de bezorging en de live tracking link. Wil je precies weten waar je pakket is dan kun je dat zien via het live trackingsysteem van DPD. Mocht je niet thuis zijn tijdens de bezorging van je pakket dan kun je tot kort voor het 1-uurstijdvak je levering wijzigen. De opties zijn o.a.:

  1. Pakket bezorgen op een andere datum;
  2. Pakket bezorgen op een andere locatie (volgende dag);
  3. Pakket bezorgen bij de DPD Pickup parcelshop van jouw keuze (volgende dag);
  4. Een neerzettoestemming geven voor een veilige plaats die jij bepaalt, bijvoorbeeld bij de buren.

 

Retour policy 

Toch niet helemaal blij met je aankoop, dan kun je dit binnen 14 dagen na ontvangst van je product bij ons melden via het retourformulier en onderstaande procedure. Hierna krijg je nog eens 14 dagen de tijd om je product terug te sturen.
Let op: de retourkosten zijn voor eigen rekening en de producten moeten ongebruikt zijn, compleet en in de originele intacte verpakking anders kan een retour niet door ons verwerkt worden.

Dus maak de doos voorzichtig open en bekijk het product zoals je ook in een winkel zou doen. Bijvoorbeeld: haal de boormachine uit de doos en bekijk hem van alle kanten, zet hem aan maar ga er niet mee boren.Retourprocedure

Volg onderstaande stappen om de retourprocedure zo soepel mogelijk te laten verlopen:

 

Mijn bestelling retourneren
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van ons standaard retourformulier, maar je bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Retourzendingen zijn voor eigen risico. Dit betekent dat VONROC niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Zorg daarom altijd dat je een retourzending uitvoert op een traceerbare manier en dat je de Track & Trace code goed bewaart. De kosten van de retourzending zijn altijd voor je eigen rekening.

 

Retouren stappenplan
We hopen natuurlijk dat je blij bent met je artikel. Ben je niet geheel tevreden met jouw aankoop of heb je je vergist? Dat is geen enkel probleem.

Volg onderstaande stappen om snel en gemakkelijk je item(s) te retourneren:

Stap 1: Stop de artikelen die je wil retourneren ongebruikt en compleet in de originele verpakking.
Stap 2: Gebruik het retourformulier om aan te vinken welke artikelen je retourneert en voeg het retourformulier bij je bestelling. Standaard retourformulier
Stap 3: Breng de retourzending naar het dichtstbijzijnde postkantoor en bewaar het bewijs totdat wij de retour bevestigd hebben.

 

Het retour adres is: VONROC, Lingenstraat 6, 8028PM, Zwolle

 

Stap 4: De retourkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. Dit komt doordat VONROC al de hoogst mogelijke kortingen geeft. Uiteraard tenzij je een retour stuurt omdat je een fout of beschadigd artikel hebt ontvangen.
Stap 5: Zodra de retourzending is ontvangen en verwerkt in ons magazijn, ontvang je de terugbetaling automatisch op de door u voor de betaling gebruikte rekening. Mocht je nog vragen hebben over het retourproces, aarzel niet om contact met ons op te nemen via service@vonroc.com of +31 (0) 38 422 00 40. We helpen je graag verder!

 

 

Wanneer wordt mijn retour verwerkt?
Nadat je je retour hebt opgestuurd en wij je retour in goede orde hebben ontvangen. Het kan enkele dagen duren na aankomst van je retourzending voordat het verwerkt is.

Wanneer je retour is verwerkt, wordt het betaalde bedrag in gemiddeld 10 werkdagen teruggestort. Wanneer het langer dan 14 dagen duurt na het versturen van je retour neem dan contact op met service@vonroc.com

Hoe weet ik dat mijn retour gezonden bestelling goed ontvangen is?
Je retourzending is altijd voor eigen risico. Dit betekent dat VONROC niet aansprakelijk kan zijn voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen.

Verstuur daarom altijd je retourzending met een traceerbare methode waarbij je een Track & Trace code hebt. Hiermee kan je controleren waar je retourzending is.

Wanneer je retourzending is aangekomen duurt het gemiddeld twee werkdagen voordat de status van je bestelling verandert naar ‘retour verwerkt’.

Wanneer ontvang ik mijn geld terug?
Zodra de retour verwerkt is krijg je binnen gemiddeld 10 werkdagen je betaling teruggestort. Dit gebeurt via het betalingsmiddel waarmee je betaald hebt.

Je betaling kan alleen teruggestort worden wanneer je van tevoren je retour hebt aangemeld via de “Retourneren” button in het “Bestellingen” overzicht.

Kan ik een artikel ruilen?
Het is nog niet mogelijk om een artikel te ruilen voor een ander artikel. Je kan altijd je artikel retourneren als het voldoet aan de retour voorwaarden en vervolgens het artikel dat je wilt opnieuw bestellen als het beschikbaar is.

 

 

© VONROC 2020