2-weg waterverdeler set | Incl. slangkoppelingen en insteekadapter

Je bespaart:
€ 10,95 incl. btw
Nog 10+ op voorraad

Dankzij deze VONROC TC503XX waterverdeler is het mogelijk om twee slangen gelijktijdig aan te sluiten op één tappunt om de waterafgifte te regelen. Daarnaast bevat deze set ook een slangkoppeling met waterstop, een slangkoppeling zonder waterstop en een insteekadapter.

2-weg waterverdeler

Met de waterverdeler is het mogelijk om met twee slangen tegelijk te werken. De waterafgifte kan voor elke aansluiting afzonderlijk worden geregeld of afgesloten. Slangen hoeven dus niet meer bij de kraan verwisseld te worden. Door de meegeleverde adapter van 3/4" naar 1/2" past deze waterverdeler op de meeste buiten- en/of tuin kranen.

Slangkoppelingen

Bij de set worden 2 slangkoppelingen meegeleverd, waarvan 1 slangkoppeling zonder waterstop en 1 slangkoppeling met waterstop. De waterstop zorgt ervoor dat wanneer je bijvoorbeeld van spuitstuk wisselt, of wanneer je het spuitstuk (niet meegeleverd) eraf haalt, het water stopt. Door het snelkoppelingssysteem kan de koppeling met 1 klik op bijvoorbeeld het spuitstuk of de kraan aansluiting worden gemonteerd. De slangkoppelingen zijn ook aan te sluiten op aansluitingen van alle andere bekende merken snelkoppeling systemen.

Insteekadapter

De waterverdeler is voorzien van een insteekadapter. Hiermee wordt de waterverdeler ook geschikt gemaakt om op een andere plek in het watercircuit te gebruiken dan alleen op de kraanaansluiting.

Wat zit er in de verpakking?

  • 1x 2-weg waterverdeler – TC503XX
  • 1x Slangkoppeling met stop
  • 1x Slangkoppelingen zonder stop
  • 1x Insteekadapter met ¾” schroefdraad


Meer informatie
EAN Code8717479097050
SKUTC503XX
© VONROC 2023