OVER VONROC

VONROC is een jong en één van de snelst groeiende E-Commerce bedrijven in Nederland. VONROC levert middels een Direct to Consumer (D2C) model, producten voor de doe-het-zelver en voor de tuinliefhebber. In 2017 opgericht en inmiddels actief in 15 landen in Europa. We werken met vele nationaliteiten vanuit onze kantoren in Zwolle en Shanghai.

Onze ambitie is groot, we verkopen onze producten in 15 landen en blijven nieuwe producten op de markt brengen waar mensen helemaal blij van worden. Dit alles willen we doen op slimme innovatieve manieren waarbij data-analyse en ICT een superbelangrijke rol speelt.

Onze slogan is “Build Your Future” en dat vind je niet alleen terug in onze producten, maar eigenlijk in alles wat we doen; de manier waarop we verpakken, hoe we met retouren en garanties omgaan en via onze eigen stichting: RocYourPlanet. RocYourPlanet ondersteunt projecten op het gebied van milieu in alle landen waar wij actief zijn.

“Build Your Future” staat ook voor ons team en jouw toekomst. Iedereen is onderdeel van het team en samen zorg je voor het succes en iedereen deelt mee in dit succes, maar ook zeker in het plezier dat we samen hebben. Wij praten niet over elkaar, maar met elkaar. Hierdoor groei je als team én als persoon.

 

 

ONZE PLANEET, ONZE TOEKOMST

VONROC gaat beter en efficiënter om met zaken op het gebied van duurzaamheid dan de traditionele powertool merken.

 

GEEN FULL COLOUR VERPAKKINGEN

Bruine kartonnen dozen zonder milieubelastende fullcolour opdrukken. Mooi en als 100% online merk een logische stap.

Wij hebben er bewust voor gekozen de machines niet in ouderwetse plastic koffers te leveren. Ten eerste worden de meesten direct weggegooid en ten tweede is de verpakking van de machines zonder plastic koffers 40% kleiner, wat direct resulteert in een enorme besparing van brandstof en CO2 uitstoot.

Om de machines toch netjes met bijbehorende accessoires te kunnen opbergen hebben wij speciale VONROC TOOLBAGS ontwikkeld.
P.S. Ook erg handig voor het opbergen van je sneakers of je laptop

 

KORTSTE WEG NAAR DE KLANT

Wij proberen bewegingen en transporten van individuele pakketten tot een minimum te beperken. Iedere beweging kost immers brandstof en zorgt voor CO2-uitstoot.

Levering: wij leveren onze producten als fabrikant rechtstreeks aan jou. Dit de kortste weg van fabricage tot de consument.
Retourneren: wij voorzien onze machines van duidelijke beschrijvingen, specificaties en foto’s zodat jij vooraf weet wat je koopt en het aantal retour gestuurde machines zo minimaal mogelijk is.
Garantie: wij sturen je in de meeste garantiegevallen direct een nieuw product zonder het oude product retour te vragen.

 

© VONROC 2023