Over ons

VONROC is een innovatief, 100% online, elektrisch gereedschapsbedrijf. Wij hebben een team specialisten in huis met vele jaren ervaring in het ontwikkelen en ontwerpen van topkwaliteit elektrisch gereedschap en aanverwante producten.

OVER VONROC

 

ONZE PLANEET, ONZE TOEKOMST

VONROC gaat beter en efficiënter om met zaken op het gebied van duurzaamheid dan de traditionele powertool merken.

 

GEEN FULL COLOUR VERPAKKINGEN

Bruine kartonnen dozen zonder milieubelastende fullcolour opdrukken. Mooi en als 100% online merk een logische stap.

Wij hebben er bewust voor gekozen de machines niet in ouderwetse plastic koffers te leveren. Ten eerste worden de meesten direct weggegooid en ten tweede is de verpakking van de machines zonder plastic koffers 40% kleiner, wat direct resulteert in een enorme besparing van brandstof en CO2 uitstoot.

Om de machines toch netjes met bijbehorende accessoires te kunnen opbergen hebben wij speciale VONROC TOOLBAGS ontwikkeld.
P.S. Ook erg handig voor het opbergen van je sneakers of je laptop

 

KORTSTE WEG NAAR DE KLANT

Wij proberen bewegingen en transporten van individuele pakketten tot een minimum te beperken. Iedere beweging kost immers brandstof en zorgt voor CO2-uitstoot.

Levering: wij leveren onze producten als fabrikant rechtstreeks aan jou. Dit de kortste weg van fabricage tot de consument.
Retourneren: wij voorzien onze machines van duidelijke beschrijvingen, specificaties en foto’s zodat jij vooraf weet wat je koopt en het aantal retour gestuurde machines zo minimaal mogelijk is.
Garantie: wij sturen je in de meeste garantiegevallen direct een nieuw product zonder het oude product retour te vragen.

© VONROC 2020