Verzenden en bezorgen
Mijn pakket is niet geleverd, wat nu?

Per mail heb je de track en trace code ontvangen van jouw pakket. Het kan voorkomen dat de verzending bij onze pakketdienst DPD in sommige gevallen vertraging oploopt. Blijf de link goed in de gaten houden voor nieuwe leverinformatie. 

Klopt er iets niet in de track en trace, of heb je om een andere reden het pakket niet ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice. Wij zoeken voor je uit wat er is misgegaan en zorgen voor een oplossing. 

De klantenservice is op de volgende manieren bereikbaar: 

Telefonisch: 038-4220040 op werkdagen tussen 9:00 en 16:00  

Chat op de website: Bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 16:00 

WhatsApp: Bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 16:00 

E-mail: Stuur een bericht naar service@vonroc.com óf vul het contactformulier in. 

Kan ik mijn pakket fysiek ophalen & retourneren?

Helaas hebben wij geen fysieke winkel, waardoor het ophalen of fysiek retourneren van een pakket niet mogelijk is.

Als je hulp nodig hebt bij het plaatsen van een bestelling óf de retourprocedure, stuur dan gerust een bericht naar service@vonroc.com. Wij helpen je zo snel mogelijk verder!

Is mijn bestelling geplaatst?

Twijfel je of je bestelling succesvol is geplaatst?

Check dan of het bedrag van je rekening is geschreven. Indien dit het geval is, is je bestelling geplaatst.

Is het bedrag niet van je rekening geschreven? Dan is er iets misgegaan tijdens het bestellen. 

Probeer hierbij het volgende:

  1.  Plaats de bestelling opnieuw. Is het bedrag afgeschreven? Dan is de bestelling succesvol geplaatst.
  2.  Probeer te bestellen in een andere browser, bijvoorbeeld Google Chrome, Explorer, Safari.
  3.  Lukt het nog niet? Neem dan contact op via service@vonroc.com en geef aan wat er mis gaat en wat je al geprobeerd hebt. Wij helpen je graag verder.

Is het bedrag wél van je rekening geschreven, maar heb je geen bevestigingsmail ontvangen?

Controleer dan eerst de spambox, misschien is deze hier terechtgekomen.

Af en toe kan het voorkomen dat de bevestigingsmail niet goed doorkomt. In de meeste gevallen ontvang je de bestelling binnen de beloofde termijn. Indien dit niet het geval is kun je contact opnemen, wij zorgen voor een oplossing.

Kan ik mijn adres (nog) wijzigen?

Ben je verhuisd of wil je om een andere reden vanaf nu de bestellingen op een ander adres geleverd hebben? Log in en zoek bij ‘Mijn Account’ naar het adresboek (Nieuw adres toevoegen (vonroc.com)), hier kun je je adres wijzigen of een nieuw adres toevoegen.  

Heb je een bestelling geplaatst, maar is het adres waar het pakket naartoe wordt verstuurd onjuist? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de klantenservice. Doordeweeks bij voorkeur via de telefoon of via de chat op de website. Indien het pakket nog niet is verzonden passen wij het adres voor je aan. 

Waar is mijn pakket?

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een e-mail welke de bestelling bevestigt. Zodra het pakketje aan de leverancier is overgedragen ontvang je een e-mail met hierin de link naar de track & tracé pagina waar je de voortgang van jouw pakket kunt volgen. 

Je pakket wordt doorgaans binnen 1 à 2 dagen na het plaatsen van je bestelling meegegeven aan de pakketdienst en de daaropvolgende verstuurd naar het afleveradres.

Als je niet thuis bent, wordt het pakket bij de buren bezorgd of de bezorger probeert het de volgende dag opnieuw.

Heb je geen track & tracé link ontvangen? Controleer dan eerst je spambox, misschien is de e-mail hier terechtgekomen. Is dit niet het geval of heb je andere vragen omtrent de bezorging van je pakket? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op via service@vonroc.com. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

© VONROC 2021