Klantenservice

VERZENDING EN VERZENDKOSTEN

Om een zo goed mogelijke service te bieden verzenden wij al onze bestellingen via DPD Pakketservice aan met de unieke PREDICT service.

LEVERTIJD & LEVERING

Middels de PREDICT service van DPD sturen we je de avond voor  levering een e-mail of sms met het bericht dat de volgende werkdag het pakket wordt bezorgd en een Track & Trace link. Op de bezorgdag zelf, ontvang je voor 09:00 uur het 1-uurstijdvak van de bezorging en de live tracking link.

Wil je precies weten waar je pakket is dan kun je dat zien via het live trackingsysteem van DPD.

Mocht je niet thuis zijn tijdens de bezorging van je pakket dan kun je tot kort voor het 1-uurstijdvak je levering wijzigen. De opties zijn o.a.:

  1. pakket bezorgen op een andere datum;
  2. pakket bezorgen op een andere locatie (volgende dag);
  3. pakket bezorgen bij de DPD Pickup parcelshop van jouw keuze (volgende dag);
  4. een neerzettoestemming geven voor een veilige plaats die jij bepaalt, bijvoorbeeld bij de buren.
Shipping and Delivery
Merchandise total *STANDARD
5—7 day shipping **
PRIORITY
2—3 day shipping **
OVERNIGHT
Next business day **
Up to $200 $16 $26 $33
$200.01—500.00 $21 $31 $38
$500.01—1000.00 $29 $39 $46
Over $1000.00 $34 $44 $51

*before tax and additional charges
**after processing if ordered by 12:00 noon PST

RETOURNEREN

Toch niet helemaal blij met je aankoop? Dan kun je dit binnen 14 dagen na ontvangst van je product bij ons melden via je account pagina en de onderstaande procedure. Hierna krijg je nog eens 14 dagen de tijd om je product terug te sturen. 

 

LET OP:

  • De retourkosten zijn voor eigen rekening. Dit komt doordat vonroc al de best mogelijke prijzen hanteert. 
  • De producten moeten ongebruikt zijn, compleet en in de originele verpakking verzonden worden. Is dit niet het geval dan kan een retour niet door ons verwerkt worden.

Tip: dus maak de doos voorzichtig open en bekijk het product zoals je dat ook in een winkel zou doen. Bijvoorbeeld: haal de boormachine uit de doos en bekijk hem van alle kanten, zet hem aan maar ga er NIET mee boren.

RETOURPROCEDURE

Volg onderstaande stappen om de retourprocedure zo soepel mogelijk te laten verlopen:

MIJN BESTELLING RETOURNEREN

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen moet je ons op de hoogte stellen dat je de overeenkomst wilt herroepen. Je kunt dit het gemakkelijkste doen door in te loggen op je account, naar jouw bestellingen te gaan en op retourneren te klikken. Je kunt ook gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF) maar je bent hiertoe niet verplicht.

Retourzendingen zijn voor je eigen risico. Dit betekent dat VONROC niet aansprakelijk kan zijn voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Zorg daarom altijd dat je een retourzending uitvoert op een traceerbare manier en dat je de Track & Trace code goed bewaard. 

 

RETOURNEREN STAPPENPLAN

Volg onderstaande stappen om snel en gemakkelijk je producten te retourneren.

 

Stap 1: meld je aan op je account pagina en ga naar jouw bestellingen. Indien de 14 dagen zichtperiode nog niet is verstreken zie je de button retourneren. Klik hierop en dan versturen wij jou via de mail een retourformulier en adreslabel. Print deze allebei uit.

Stap 2: stop de artikelen die je wil retourneren ongebruikt en compleet in de originele verpakking. Verzending dient op een zodanige manier te gebeuren dat het product niet beschadigd tijdens vervoer. 

Stap 3: gebruik het ontvangen retourformulier om aan te vinken welke artikelen je retourneert. Geef de reden van retour op (vrijwillig) en stop het retourformulier in de doos.

Stap 4: plak het adreslabel duidelijk zichtbaar op de doos. 

Stap 5 : breng de retourzending naar het dichtstbijzijnde postkantoor of de door jou gekozen parcelshop en bewaar het bewijs totdat wij de retour bevestigd hebben. 

Het retouradres is: VONROC, Lingenstraat  6, NL-8028 PM ZWOLLE

Stap 6: de retourkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. Dit geldt uiteraard niet als je een product retour stuurt omdat je een fout of beschadigd product van ons hebt ontvangen. Is dit het geval neem dan direct contact op met onze service afdeling. 

Stap 7: zodra de retourzending is ontvangen en verwerkt in ons magazijn, ontvang je de terugbetaling automatisch op de door jou voor de betaling gebruikte rekening.

WANNEER WORDT MIJN RETOUR VERWERKT?

Nadat je je retour hebt opgestuurd en wij je retour in goede orde hebben ontvangen. Het kan enkele werkdagen duren voordat je retourzending verwerkt is. Wanneer het retour is geaccepteerd wordt het verschuldigde bedrag binnen 10 werkdagen teruggestort.

Mocht je nog vragen hebben over het retourproces, aarzel niet om contact op te nemen met onze  serviceafdeling via service@vonroc.nl of +31(0)38-4220040.

Review us

© VONROC 2019 - Powered by Creative ICT