Snoerloos en wendbaar, met deze decoupeerzaag is de klus zo klaar!

Ontdek de accu decoupeerzaag van VONROC! Zelfs bij langdurig gebruik presteert deze zaagmachine goed door een VPower 20V wisselaccu, die door Lithium-ion-technologie geen memory-effect of zelfontlading kent. De decoupeerzaagbladen zijn zonder gereedschap te verwisselen en de zaaghoekinstelling is traploos verstelbaar van 0-45°. De decoupeerzaag heeft 1 fijnzaagstand en 3 verschillende pendelstanden. De zaag beweegt dan niet alleen op en neer, maar ook iets naar voren en naar achteren. Dat is ideaal voor het zagen van lange stukken in zacht materiaal.

VONROC VPower 20V Platform – Welk type accu kies jij voor je decoupeerzaag?

Deze decoupeerzaag wordt als een ‘’losse body’’ zonder een accu en oplader geleverd. Dit omdat de zaagmachine onderdeel is van het VONROC VPower 20V Platform. Je kan de uitwisselbare 2.0Ah of 4.0Ah accu optioneel bijbestellen. Wanneer je de decoupeerzaag wilt combineren met een andere machine uit het VONROC VPower 20V Platform heb je aan 1 accu en sneloplader genoeg! Kies alleen wat je nodig hebt en dat voor een scherpe prijs!

Met deze pendeldecoupeerzaag kan je de krapste vorm- en bochtzaagsneden aan.

Zaag altijd in een snelle, rechte lijn dankzij de parallelgeleider en de handige lasergeleider. Daarnaast zit er een LED-werklicht op deze decoupeerzaag voor verlichting van de zaagsnede, ook op donkere werkplekken. Geniet van een prettige greep door de softgrip op het handvat en voorkom ongewenste inschakeling van het apparaat met de veiligheidsschakelaar. Gebruik deze decoupeerzaag voor het zagen van bijvoorbeeld laminaat, maar ook voor het maken van vormen in hout, metaal en kunststof.

Wat zit er in de milieubewuste verpakking?

De JS501DC wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. In het pakket vind je ook een handige herbruikbare toolbag om het gereedschap in te bewaren en een VONROC Membercard.

Inhoud:

• 1x Decoupeerzaag JS501DC (LET OP: VPower Accu en oplader niet inbegrepen)
• 1x HCS Zaagblad voor hout, lengte 115mm, 6 TPI
• 1x HSS Zaagblad voor metaal, lengte 76mm, 25 TPI
• 1x Parallelgeleider
• 1x Inbussleutel
• VONROC Toolbag
• VONROC Membercard


Meer informatie
EAN Code8717479072057
SKUJS501DC
Opgenomen vermogen20V
Aansluitspanning20V
Onbelast toerental0-2.500/min
Pendelinstelling3+1
Zaaghoekinstelling0-45°
Max. zaagcapaciteit in hout50mm
Max. zaagcapaciteit in metaal8mm
Zaagbeweging25mm
Inclusief1x Decoupeerzaag, 1x HCS zaagblad voor hout, 1x HSS zaagblad voor metaal, 1x Parallelgeleider, 1x Inbussleutel, VONROC Toolbag, VONROC Membercard
© VONROC 2024