Telescopische wand- en plafondschuurmachine 1050W - 225mm | Incl. stofopvangzak

Je bespaart:
€ 117,95 incl. btw
Oeps! Dit item is tijdelijk uit voorraad.
We sturen je een mailtje als we dit artikel weer op voorraad hebben.

Safe en easy hoge plafonds en muren schuren

Heeft jouw (nieuwe) woning hoge plafonds en muren? Met deze telescopische plafond- en wandschuurmachine kun je deze veilig en gemakkelijk schuren. Het is niet meer nodig om in een ongemakkelijke houding op een wiebelig trapje te staan.

Dankzij de telescopische steel wordt deze machine ook wel langnek schuurmachine of giraffe schuurmachine genoemd.

Plafondschuurmachine met veel bewegingsvrijheid

De lange kabel van 4 meter en de telescopische steel van de machine geven jou veel bewegingsvrijheid. Dat maakt deze schuurmachine ook zo geschikt voor het schuren van wanden en plafonds van gips of stucwerk. Deze plafondschuurmachine heeft een kantelbare kop. De kop draait daardoor flexibel mee met de vorm van het oppervlak dat je wilt schuren.  Zo kan je grote en hoge plekken gemakkelijk en efficiënt schuren. Muren en plafonds worden weer perfect glad zonder oneffenheden. 

De schuurmachine heeft veel power. Dankzij het hoge toerental en het aantal schuurbewegingen per minuut neemt de machine snel veel materiaal weg. Maar ook voor oppervlakken die minder grof geschuurd moeten worden kun je deze schuurmachine inzetten. De snelheid kun je namelijk zelf instellen. Deze telescopische plafond- en wandschuurmachine wordt geleverd inclusief 6 vellen schuurpapier van verschillende korrels. Het schuurpapier is ook los verkrijgbaar. Bekijk hier het schuurpapier voor plafondschuurmachine 225mm - 25 stuks

Stofvrij schuren

Deze langnek schuurmachine wordt geleverd met een complete stofafzuiging set. Deze bestaat uit een slang en stofopvangzak met een draagband voor extra werkcomfort. De stofafzuiging kun je ook aansluiten op de meeste gangbare stofzuigers. Stofhinder beperk je hiermee tot een minimum. De plafondschuurmachine is verder voorzien van een klittenbandsysteem waardoor je schuurpapier snel en eenvoudig kunt vervangen. De ingebouwde borstelkop zorgt ervoor dat je netjes kunt werken zonder de randen en andere oppervlakken te beschadigen.

Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking?

  • 1x Plafond/wand schuurmachine - DS502AC
  • 6x Schuurpapier Ø225mm: 2x60 grit, 2x120 grit, 2x240 grit
  • 1x Slang voor stofafzuiging, 200cm
  • 1x Stofopvangzak

Meer informatie
EAN Code8717479079216
SKUDS502AC
Opgenomen vermogen1050W
Onbelast toerental2600/min
Doorsnede schuurschijf225mm
Snoerlengte4m
Inclusief1x DS502AC - 6x sanding paper Ø225mm: 2x60 grit, 2x120 grit, 2x240 grit - 1x cord for vacuum cleaning 200cm - 1x dust collection bag
© VONROC 2024