Krachtige accu bladblazer

De bladblazer is voorzien van twee blaasstanden, waardoor je met hoge snelheid veel blad bij elkaar kunt blazen om het vervolgens met lage snelheid op een bult te blazen. Bladeren, kleine takjes en ander tuinafval worden met gemak van stenen, gazon of grind geblazen. Dankzij de accu aandrijving geniet je van optimale bewegingsvrijheid en hoef je niet meer te zoeken naar verlengsnoeren.

Waarvoor is deze accu bladblazer geschikt?

Deze accu bladblazer van VONROC is geschikt voor het bij elkaar blazen van droge bladeren op onder andere; harde ondergronden (opritten & terrassen), grind, gras en aarde. Wanneer jij blad bij elkaar wilt blazen dat al wat langer ligt of nat is, raden wij onze bladblazer 3300W aan. Deze elektrische bladblazer heeft een blaassnelheid van maar liefst 270 kilometer per uur. Daarmee is de bladblazer geschikt voor tuinen van elk formaat. De bladblazer beschikt over een krachtige 3300 Watt motor, die de machine geschikt maakt voor zeer uiteenlopende klussen.

Welke snelheid kies jij?

Met deze 20 Volt accu bladblazer blaas je bladeren met een snelheid van 190 km/h eenvoudig en snel bijeen, waardoor je in no time alle bladeren en tuinafval verzameld hebt. De accu bladblazer heeft 2 blaas-standen waardoor je gemakkelijk de luchtsnelheid kunt wisselen. Positie 1 heeft een luchtsnelheid van 80 km/h, positie 2 heeft een luchtsnelheid van 190 km/h. Door het kiezen van een snelheidspositie schakel je de bladblazer aan en blijft deze continue blazen, zonder dat je constant de startknop hoeft in te drukken.

Deze bladblazer is licht van gewicht en dankzij de soft-grip handgreep van deze machine ligt de bladblazer stabiel en makkelijk in de hand. Je kunt hem eenvoudig met één hand bedienen. Het grote voordeel is dat je niet snel moe wordt en lekker door kunt  gaan met je klus.

VONROC VPower 20V Platform – Welk type accu kies jij voor je bladblazer?

Deze accu bladblazer wordt geleverd zonder accu of oplader omdat het onderdeel is van het VONROC VPower 20V Platform. Je kan de uitwisselbare 2.0Ah of 4.0Ah accu’s optioneel bijbestellen als je niet voldoende hebt aan de bijgeleverde 2.0Ah accu. Wanneer je de bladblazer wilt combineren met andere machines uit het VONROC VPower 20V Platform heb je aan één 20V accu met sneloplader genoeg. Kies alleen wat je nodig hebt en dat voor een scherpe prijs!

Goed om te weten

Liever een complete set inclusief accu en oplader? Bekijk dan eens onze (S_LB502DC) accu bladblazer 20V - 2.0Ah, deze set bevat een 2.0Ah accu en een snellader. De (S2_LB502DC) accu bladblazer 20V - 2.0Ah, bevat maar liefst twee 2.0Ah accu’s en een snellader, de (S3_LB502DC) accu bladblazer 20V - 4.0Ah, bevat een krachtige 4.0Ah accu en een snellader.

Wat zit er in de milieubewuste verpakking?

De LB502DC bladblazer op accu wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. In het pakket vind je ook een VONROC Membercard.

Inhoud:

  • 1x Accubladblazer 20V 
  • 1x VONROC Membercard

Meer informatie
EAN Code8717479081660
SKULB502DC
Opgenomen vermogen20V
Accu platformNee
Inclusief accuNee
Aantal snelheden2
Onbelast toerental positie I9000/min
Onbelast toerental positie II13000/min
Luchtdoorvoer positie I80km/h
Luchtdoorvoer positie II190km/h
Inclusief1x Bladblazer - 1x VONROC Membercard
LB502DC_MANUAL (2.54 MB)
© VONROC 2023