Krachtige accu bladblazer

Ervaar het gemak van onze accu bladblazer. Uitgerust met twee standen blaast deze krachtige hulp moeiteloos blad en ander tuinafval bij elkaar. De hoge snelheidsstand (190 km/u) is ideaal voor het verzamelen van blad en zwaarder materiaal, en met de lage snelheid (80 km/u) blaas je alles netjes op een hoop. De bladblazer is geschikt voor elke ondergrond. Steen, gazon of grind; ieder type tuin is in een mum van tijd weer netjes.

Comfort en gebruiksgemak

De bladblazer is ontworpen voor comfortabel gebruik: lichtgewicht, ergonomisch en uitgevoerd met soft-grip handgreep voor stabiele en comfortabele grip. Dankzij de continue blaasfunctie hoef je de startknop niet constant ingedrukt te houden, waardoor je de machine gemakkelijk met één hand kunt bedienen en lang kunt doorwerken zonder vermoeid te raken. Bovendien biedt de accuaandrijving volledige bewegingsvrijheid, zonder gedoe met (verleng)snoeren.

VONROC VPower 20V Platform – Welk type accu kies jij voor je bladblazer?

Deze bladblazer wordt geleverd zonder accu of oplader omdat het onderdeel is van het VONROC VPower 20V Platform. Je kunt de uitwisselbare 2.0Ah of 4.0Ah accu’s en oplader optioneel bijbestellen. Wanneer je de bladblazer wilt combineren met andere machines uit het VONROC VPower 20V Platform heb je aan één 20V accu met snellader genoeg! Kies alleen wat je nodig hebt en dat voor een scherpe prijs!

Goed om te weten

Op zoek naar een bladblazer met snoer? Bekijk dan eens onze Bladblazer 3300W. Deze 3-in-1 krachtpatser blaast met snelheden van 270 km/u, en heeft bovendien een zuig- en versnipperfunctie. Ideaal voor het opruimen van blad dat al langer ligt of nat en zwaar is geworden.

- Bladblazer 3300W | 3-in-1 blazen – zuigen - versnipperen

Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking?

De Bladblazer (LB502DC) wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk.

Inhoud:

  • 1x Bladblazer 20V 

 


Meer informatie
EAN Code8717479081660
SKULB502DC
Opgenomen vermogen20V
Accu platformNee
Inclusief accuNee
Aantal snelheden2
Onbelast toerental positie I9000/min
Onbelast toerental positie II13000/min
Luchtdoorvoer positie I80km/h
Luchtdoorvoer positie II190km/h
Inclusief1x Bladblazer - 1x VONROC Membercard
LB502DC_MANUAL (2.54 MB)
© VONROC 2024