Eerlijke prijs door de kunst van het weglaten

 

RECYCLEBARE BRUINE KARTONNEN VERPAKKINGEN


Wij gebruiken 100% ongebleekte bruine kartonnen dozen voor de verpakking van onze producten, omdat VONROC een 100% online merk is heeft de full colour print zoals wij die in een winkel zien geen toegevoegde waarde en dus laten wij al die chemie graag weg. De kartonnen dozen kunnen daarna ook zonder problemen gerecycled worden.


GEEN PLASTIC KOFFERS


Wij hebben er bewust voor gekozen de machines niet in de ouderwetse plastic koffers te leveren. Het weglaten van de plastic koffers heeft een aantal grote milieuvriendelijke voordelen zoals bijvoorbeeld:

  1. Onderzoek leert dat de koffers in heel veel gevallen niet gebruikt worden, maar worden weggegooid en dan onnodig het milieu belasten.
  2. Zonder plastic koffers is de transport verpakking van de machines gemiddeld 40% kleiner waardoor er veel meer machines in een zeecontainer dan wel in de wagens van de koerier kunnen. Dit resulteert in een enorme besparing van brandstof en CO2 uitstoot.

Om de machines toch netjes met bijbehorende accessoires te kunnen opbergen hebben wij speciale VONROC toolbags ontwikkeld. P.S. Leuke bijkomstigheid is dat deze toolbags herbruikbaar en superhandig zijn voor bijvoorbeeld het opbergen van gymspullen of je laptop.


VOORKOM ONNODIG HEEN EN WEER STUREN


Ons doel is bewegingen en transporten van individuele pakketten tot een minimum te beperken want iedere beweging kost immers brandstof en zorgt voor CO2-uitstoot. Wat wij doen:

  1. Levering; wij leveren onze producten als fabrikant direct aan de klant. Dit de kortste weg van fabricage tot consument.
  2. Retouren; wij voorzien onze machines van duidelijke beschrijvingen, specificaties en foto’s zodat klanten vooraf weten wat ze kopen en het aantal retour gestuurde machines zo minimaal mogelijk is.
  3. Garantie; wij sturen jou, met het oog op het milieu en CO2 belasting, in vrijwel alle garantie gevallen direct een nieuw product zonder het oude product retour te vragen.
© VONROC 2024